Umesto lopte, evo vam daljinski! Sastavili smo tim iz snova koji neće videti Rusiju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.05.2018.
09:58
Izvor: Sportske.net

Dobro, možda odu turistički, ali ovo je naša idealna postava i deluje zastrašujuće...

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Kao i obično, pred svaki Mundijal se pravi spisak fudbalera koji nisu uspeli da izbore mesto na šampionatu sveta sa svojim reprezentacijama, odnosno oni koji će Mundijal posmatrati od kuće, ili sa plaže, svejedno.

Na sreću, naši nisu na spisku, često su u prošlosti srpski igrači bili među onima koji propuštaju velika takmičenja, doduše pre EP, nego svetski šampionat.

Na golu ovog tima bi bio Jan Oblak, po mnogima najtalentovaniji golman na svetu, tu titulu je preuzeo od Donarume, a na Mundijalu neće biti ni Bufona koji je planirao da šesti put predstavlja Italiju. Na taj spisak golmana dodaćemo i Klaudija Brava iz Čilea, koji je par puta bio kontinentalni prvak, golman Barse, a sada je rezerva u Sitiju.

U odbrani je konkurencija strašna, tu je i najskuplji defanzivac svih vremena, Van Dajk (mada i drugi najskuplji David Luiz ne ide sa Brazilom), zatim Baji iz Junajteda, kao i sjajni Alaba iz Austrije. To bi recimo bila trojka za 3-5-2 tim "otpisanih", ali pomenimo još neke kandidate za odbranu, De Fraja, Manolasa, Bonućija, Kjelinija, Savića koji je sa Atletikom uzeo LE, Blinda koji nije i Valensiju koji je standardan u Junajtedu. Nećemo videti ni Škrinjara koji je odigrao odličnu sezonu u Interu i čija je cena višestruko porasla.

U veznom redu, gužva, nećemo videti Juventusov mozak Pjanića, Marka Veratija kao i Nabija Keitu koji stiže u Liverpul. Ali nema ni talentovanog Amerikanca Pulišića, Rijada Mareza, Mihtarijana, Vidala, Depaja, Žorginja za koga će Gvardiola platiti bogatstvo, slovačke i Napolijeve legende Hamšika...

Naravno, nema ni Bejla, mada on nije standardan u Realu, ali nećemo ni videti zvezde poput Sančeza, Obamejanga, Džeka...

Kako biste sastavili tim, ovo je naša startna postava:

Oblak,
Valensija, Van Dajk, Kjelini, Alaba,
Pjanić, Verati, Vidal,
Sančez, Obamejang, Džeko.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 18.05.2018
17:25

a jbg kada Van Dajk ima trenutno losu ekipu...a za Cile nzm kako nisu otisli na SP a Argentina se provukla xD

avatar
Algebrons
Friday, 18.05.2018
10:55

Džeko pre Imobilea, Robena, Bejla...!? Džeko je takoreći generacija sa Robenom, tako da godine ne mogu biti izgovor u slučaju Holanđanina. Imobile igra istu ligu i postigao je cirka duplo golova više. Bejl je totalno druga dimenzija i kao ''nestandardan i u drugom planu'' postigao je (takoreći) isto golova kao Džeko koji je prvi i nedodirljivi napadač Rome.

avatar
Amar Zornic
Friday, 18.05.2018
14:18

Dzeko je imao strasnu sezonu u LS sto nije nijedan od tih imao a i igrao sa mnpgo slabijim timom. Ako vec trazis uljeza to je Sancez koji igra uzasnu sezonu

avatar
deki trbic
Friday, 18.05.2018
17:23

Nije mladi je od Robena 2 god...

avatar
Маркус19
Friday, 18.05.2018
10:26

Колико год лошу сезону имао,фали Бејл.

avatar
Friday, 18.05.2018
16:08

Nije ni toliko losa u odnosu na Sancezovu.

avatar
Маркус19
Saturday, 19.05.2018
18:28

Искрено сад..