Umešao se argentinski predsednik, svi znamo za koga navija, ali oba kluba pozdravila odluku!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.11.2018.
19:51
Izvor: Sportske.net

Čini se da je sa stanovišta bezbednosti ovo bolje, Mauricio Makri je doneo odluku, mora da bude neutralan, ali jasno je da protiv srca ne može...

Beta/AP Photo/Gustavo Garello
Beta/AP Photo/Gustavo Garello

Povezane vesti

Kako javljaju argentinski mediji, spektakl u Kopa Libertadores biće potpun.

Naime, predsednik Argentine Mauricio Makri je dozvolio da gostujući navijači prisustvuju meču, odnosno dvomeč će proći sa obe navijačke grupe najvećih rivala.

Postavlja se pitanje kolika je ovo pretnja za bezbednost, ali biće nezapamćene mere bezbednosti, kako se priča, mogla bi da bude angažovana i vojska. Neki komentatori kažu da je ovo pametnije, u suprotnom bi na ulicama mogli da izbiju neredi gde bi ih bilo teže kontrolisati.

Prvi put u istoriji dva najveća argentinska kluba igraće za krunu šampiona Južne Amerike, igra se, zanimljivo poslednji put u istoriji, dva meča, od sledeće sezone format je takav da o šampionu Latinske Amerike odlučuje jedan meč, poznato je da će domaćin biti Čile, stadion u Santjagu.

Inače, sam argentinski predsednik mora da bude neutralan u izjavama, ali nije tajna, on će svim silama navijati za Boku.

Naime, Makri je bio predsednik Boke Juniors pre ulaska u politiku, iako je loše počeo, dovođenjem Bjankija za trenera Boka je osvojila dve titule, a taj tim činili su Rikelme, Skeloto i Martin Palemo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke