Ukleti Arsenal gubi u Šefildu, da li su oštećeni?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.10.2019.
21:49
Izvor: Sportske.net

Istorija se ponavlja.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Pisali smo nedavno da je Arsenal u istoriji Premijer lige samo jednom uspeo da slavi u Šefildu.

Bilo da su igrali sa Venzdejom ili Junajtedom, fudbaleri Arsenala su se u najvećem broju slučajeva kući vraćali pognutih glava, a izgleda da će tako biti i večeras.

"Blejdsi" su u poslednjem susretu devetog kola Premijer lige ugostili četu Unaja Emerija i nakon 45 minuta igre vode sa 1:0.

Poveo je domaći sastav u 31. minut, nakon kornera se pred golom "Tobdžija" dobro snašao Lis Muze, koji je sa par metara lako matirao Lena.

Ipak, Arsenal je pre toga ima sjajnu priliku, odlično su izveli kontru koju je povukao Nikola Pepe, Kolašinac je ubacio loptu sa leve strane ka fudbaleru iz Obale Slonovače, koji je sjajno istrčao, ali mu je izgleda ponestalo snage za završnicu, pa je jedva zakačio loptu, koja je potom otišla pored gola.

Smatraju i "Guneri" da su u dva navrata oštećen, najpre kada je Sokratis povučen u kaznenom prostoru Šefilda, a potom i kada je u finišu prvog poluvremena Saka pao u šesnaestercu domaćin, ali je sudija Din procenio da je mladi fudbaler namerno pao, te mu je dodelio žuti karton.

OVDE pogledajte kako je Sokratis bio povučen u kaznenom prostoru rivala, pa procenite da li je Arsenal tom prilikom oštećen, a OVDE pogledajte pad mladog Sake i sami procenite da li je Din bio u pravu.

U posledjnim sekundama prvog poluvremena smo videli i jedan projektil Granita Džake, ali je Henderson odlično intervenisao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke