UEFA popušta pod pritiskom, LŠ u najčudnijem formatu, u avgustu?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.04.2020.
19:02
Izvor: Sportske.net

Situacija se menja iz dana u dan, a pandemija se ne stišava.

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA BELLA
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA BELLA

Povezane vesti

Kako prenosi španska Kadena SER, UEFA i vodeće lige Evrope pripremaju teren za novi plan. Iako su svi krenuli optimistično, da će se sezona nastaviti u maju, da će se finala Lige šampiona i Lige Evrope igrati 24. i 27. juna, tako nešto je nemoguće.

Najnoviji i trenutno najrealniji plan je da se lige nastave tek u drugoj polovini juna i da traju do jula, a da se Liga šampiona i Liga Evrope završe u avgustu i to na nikad čudniji način.

Preostale utakmice osmine finala i nastavak do kraja i samog finala, igrale bi se na jedan meč i to na neutralnom terenu!

Uz to, UEFA za sada ne veruje da će utakmice moći da se igraju uz prisustvo navijača, tako da ne možemo ni da zamislimo kako bi sve to moglo da izgleda.

Eliminaciona faza LŠ i LE na jedan meč, do kraja, na neutralnom terenu i to bi se sve utakmice odigrale u razmaku od samo dve nedelje... u avgustu?!

Inače, nakon toga se očekuje kratka pauza i start nove sezone u septembru.

Čekamo dalji rasplet, situacija je i dalje ozbiljna, Italija je danas prešla 20.000 kada su u pitanju preminuli od koronavirusa...

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 13.04.2020
19:16

Ne znam za četvrtfinale i polufinale ali ovi revanš mečevi osmine finala moraju da se igraju na terenu domaćih ekipa! Kakva bi to bila nepravda za npr. Siti ili Barselonu koji imaju prednost iz prvih utakmica u gostima a onda to ne mogu da potvrde na domaćem terenu.

avatar
Rise up
Monday, 13.04.2020
20:01

Slazem se. Ako se vec igra pred praznim tribinama onda revans utakmice 1/8 treba da igraju kuci.

avatar
Goran Stanojkov
Monday, 13.04.2020
20:51

Najbolje da real dobije3-0 sluzbeno sa Sitijem kada nema termina