UEFA "oduzela" Ronaldu vreme za meč jeseni!

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.10.2020.
20:34
Izvor: Sportske.net

Protokol UEFA je jasan.

EPA/VALERIANO DI DOMENICO
EPA/VALERIANO DI DOMENICO

Povezane vesti

Iako smo ranije danas preneli vest da bi Ronaldo mogao da bude spreman za Barselonu, odnosno da je 10 dana karantina dovoljno za povratak na teren, sada su se pojavile nove informacije.

Romano Agresti, pouzdani italijanski novinar, otkrio je važnu stavku iz pravilnka UEFA, koji kaže da igrač mora da bude negativan na testiranju najmanje sedam dana pre odigravanja utakmice.

Kako je utakmica Juventus - Barselona na programu 28. oktobra, to znači da Ronaldo 21. mora da ima negativan test kako bi mogao da se nađe u protokolu.

Što se Serije A tiče, u Italiji je pravilo da igrač mora da bude 10 dana u izolaciji, što znači da bi Ronaldo mogao na teren 25. oktobra protiv Verone, naravno, ako sve prođe u najboljem redu i bez simptoma.

Čekamo dalji rasplet, Ronaldo ima još samo osam dana do testa koji će odrediti da li će biti u mogućnosti da igra protiv Lea Mesija, prvi put posle dve i po godine.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 13.10.2020
21:05

Nikakav problem, telo dječarca od 22 godine sa 2% masti će još 20-og biti negativno na kovid-19 i spremno za veliki meč protiv Lea Messija na travi... što znači na Wimbledon-u, nakon čega će izlizani na vrh ATP liste ako ga pobedi. :D

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 13.10.2020
20:47

mom idolu Messiju ovo ne moze da se desi jer je vanzemaljac. :D