UEFA novčano kaznila Bajern i Ajntraht

Autor: Beta Beta
utorak 31.03.2020.
21:17
Izvor: Beta

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Bajern Minhen i Ajntraht Frankfurt zbog uvredljivih trasparenata koje su istakli navijači.

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Povezane vesti

Bajern će morati da plati 20 hiljada evra zbog transparenta koji je istaknut na utakmici sa Čelsijem u Ligi šampiona.

Navijači Bajerna su protestovali zbog visoke cene ulaznica koje su im naplaćene.

Sa još 20 hiljada evra Bajern je kažnjen zbog toga što su navijači nemačkog kluba pravili gužvu na stadionu Stanford Bridž u Londonu, gde je njihov klub pobedio sa 3:0 u prvoj utakmici osmine finala.

Revanš nije igran zbog pandemije koronavirusa.

Ajntraht je kažnjen sa 15 hiljada evra zbog provokativnog transparenta i još 10.000 jer je pominjana UEFA na utakmici sa Salcburgom u Ligi Evropa..

Nemački klub je ukupno kažnjen sa 57 hiljada evra zbog loše organizacije utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 31.03.2020
22:19

Kako ih nije sramota?Partizan je kaznjen zbog transparenta "Nek je tvojoj majci hvala" zatvaranjem tribina i novcanom kaznom,pre toga za pojedine pesme na mecu sa Olimpijakosom ponovo zatvaranje tribina na 2 meca i drakonska kazna,za transparent protiv Totenhema zatvoren jug i novcana kazna,za povike Kosovo je Srbija okarakterisani su kao nacionalizam i "rasizam" pa smo i zbog toga platili kaznu.Zvezda je nebrojano puta kaznjavana istom merom!Ali ocigledno da neko moze da trosi koliko hoce,radi sta god hoce i pise sta god hoce a kaznu dobiti nece ili ce ona biti simbolicna...Svaka cast...