UEFA ima još dva rešenja za LŠ... i ne zna se koje je gore!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 05.04.2020.
23:34
Izvor: Sportske.net

Šta je gore rešenje?

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Da li prekinuti sezonu Lige šampiona u ovom trenutku, na polovini osmine finala ili - odigrati je do kraja pred praznim tribinama?

Navodno, preostale su još samo te dve opcije, ukoliko se pandemija u celom svetu ne smiri.

Prvo, sigurno da bismo svi voleli da se ovo nekako stiša tokom maja i da se sezone završe u svim takmičenjima sa navijačima?

Ali, ukoliko je neophodno zatvoriti tribine?

Prvenstva će se svakako završiti i tu nema dileme, makar se igralo do avgusta, uostalom, zato su i odložena EP, Kopa Amerika i OI.

UEFA je ostala kao jedina u problemu oko Lige šampiona i Lige Evrope, a Gardijan piše da je na stolu ostalo i dve "krizne" solucije - završetak sezone ili igranje do kraja pa čak i finale bez navijača!

Ne znamo za vas, ali zamislite samo sve preostale utakmice u Ligi šampiona koje gledamo kao da su treninzi bez huka sa tribina...

Gardijan ističe da predsednik UEFA Aleksandar Čeferin ipak smatra da je bolje da sezona završi, pa makar i sve utakmice da budu bez navijača, nego da sve stane u ovom trenutku.

Svakako, najvažnije je da sve ovo prođe, da bude što manje žrtava i da život što pre krene starim tokom, ali, ipak, malo pametnije...

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 06.04.2020
16:15

Od kada je prvi 'mozak' smislio da je igranje pred praznim tribinama mnogo gora opcija od neigranja sasvim je jasno da su LS i LE zavrsene.

avatar
Carina_11303
Monday, 06.04.2020
09:16

Engleska ministarka zdravlja najavila da ocekuje da se zivot vrati u normalu u oktobru. Dakle pre oktobra nema fudbala. Ne vidim kako moze da se nastavi prvenstvo i da se nazove regularnim posle dva meseca bez treninga. Kakva ce ta titula u LS biti? Kakvu to tezinu moze da ima? Pohlepni mocnici treba da priznaju poraz, sve otkazu i pocnu sezonu od nule u oktobru. Namlatili su se para poslednjih decenija, nece propasti zbog jedne nezavrsene sezone.

avatar
Kibox
Monday, 06.04.2020
02:37

Da, ali zato gledanost preko TV ce da bude na rekordnom nivou..