Udarac na ego, Murinjo bio tek četvrta opcija?!

Autor: Stefan Matić
sreda 20.11.2019.
13:21
Izvor: Sportske.net

Deluje da je do Portugalca bilo najlakše doći.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Burnih dvanaest časova za simpatizere Totenhema.

Prvo je potvrđena smena Poketina, da bi se ubrzo otkrilo i ime naslednika. Narednog vikenda u Londonu nas čka veliki povratak Murinja u Premijer ligu, koji će prvu utakmicu voditi protiv Vest Hema.

"Posebni" je potpisao bogat ugovor, ali engleski mediji spekulišu da je Murinjo bio tek četvrti izbor za preuzimanje trenerske palice od Poketina.

Alegri, Julian Nagelsman i Brendan Rodžers su bile opcije pre njega.

Ipak Italijan nije hteo da prekida svoju godinu odmora posle odlaska iz Juventusa, sa druge strane mladi trener RB Lajpciga je tek prvu sezonu na čelu "bikova" te je bilo nerealno za tako brzu promenu.

Deluje da je Brendan Rodžers bio glavni Levijev izbor.

Brendan Rodzers

Lester igra sličan fudbal kao Totenhem prošle sezone, ima bogato iskustvo vođenja timova u Premijer ligi, ali "lisice" nisu htele ni da čuju. Klub sa "King Pauera" igra odlično i beleži fenomenalne rezultate, sa Rodžersom su stigli do pozicije koja im može obezbediti povratak u Ligu šampiona tako da se izbor sveo na Murinja.

Portugalac je bio najlakša, ali ujedno i najskuplja opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.11.2019
20:50

To nije tacno.

avatar
I am back
Wednesday, 20.11.2019
17:39

Tek ce sad pokazati od ceka je satkan!

avatar
Tommy_Shelby
Wednesday, 20.11.2019
16:32

A na slici-Brendan Rodzers snima Brendana Rodzersa :D

avatar
The_Matrix
Wednesday, 20.11.2019
16:11

Al se pro.eravate...skontali smo da ga mrzite i da uvekbprotiv njega pricate. 4 opcija ne postaje drugi najskuplji trener na svetu. Za novac koji je potpisao Alegri, Rodzers i ovaj Nigrlsman bi zajedno pristali da rade

avatar
Max 20 karaktera
Wednesday, 20.11.2019
14:52

Kazete simpatizeri Totenhema,ko da to postoji

avatar
Z
Wednesday, 20.11.2019
14:45

Aha....cetvrta opcija, a plata 15M (2x vise od Poketina)

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 20.11.2019
14:44

Nek mu je sa srecom ali realno ispao je los covjek pricavsi kako pored Celzija ne moze da trenira nikog vise u Engleskoj a trenirao je ni manje ni vise Junajted pa sada i Tottenham.On je covjek koji samo gleda licni interes za njega lojalnost i emocije ne postoje .Dosta je prevrtljiv lik svaka mu cast za ono sto je sve osvojio ali mislim da mocan tim kakav ce dobiti u Tottenhamu nece mu puno pomoci s obzirom da on nije trener za njih jer je defanzivno orjentisan.Iako ima bolji tim nego u Junajtedu mislim da ce situacija biti slicna kao i tamo.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 20.11.2019
14:37

Bolje da su nasli neko prelazno resenje do leta, pa onda da krenu po Rodzersa, ionako im je ova sezona maltene propala sto se tice PL, a ni u LS nece ponovo doci do finala. Mislim da su pucali sebi u nogu dovodjenjem Murinja. Ishitrena odluka.