Ucena za Balotelija, Mario ide u zatvor?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.02.2020.
13:00
Izvor: Sportske.net

Pomalo senzacionalističke vesti stižu iz Italije.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Mario Baloteli našao se u centru skandala zbog bliskih odnosa sa maloletnicom.

Kako prenose lokalni mediji, Baloteli je bio u vezi sa jednom devojkom iz Vićence kada je ona imala 17 godina, zbog koje se našao u velikom problemu.

Najpre, nepoznata devojka ga je ucenjivala i tražila 100.000 evra da ćuti i ne otkrije da je spavao sa maloletnicom, za šta su u Italiji kazne drakonske.

Tu nije bio kraj problemima, pošto mu je ona takođe pretila da će ga prijaviti i za seksualno zlostavljanje. Čitava priča sada je u rukama policije u Vićenci, koja je otvorila istragu.

Inače, Baloteli bi mogao da završi u zatvoru, ukoliko čitava priča završi na sudu, jer je zakon nemilosrdan za seksualne odnose sa maloletnim licima. Ipak, najpre je potrebno i da devojka dokaže svoje tvrdnje, te i da ga nije ucenjivala...

Priča je pomalo senzacionalistička i samim tim, naravno, "prenapumana", ali bi Mario mogao da se nađe u velikom problemu, setimo se samo kako je prošao Nejmar posle snimka sa manekenkom u jednom hotelu u Parizu...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OGLoc
Monday, 17.02.2020
12:15

Ma kako je prosao Nejmar? Jel zavrsio u zatvoru? Jel mu karijera unistena zbog toga? Jel se zauvijek obrukao u svijetu fudbala? Naravno da nije. Ko ima pare moze sta hoce, plati kaznu i nastavljaj po starom.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 16.02.2020
14:10