U zdravlju ih potrošio! Imamo opkladu godine, ovo niko nikada nije pogodio, singl na kvotu 376!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.01.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Navija za Mančester Siti, a verovatno ima i kristalnu kuglu...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izvesni Fil Hampson je verovao, kao i svi, u visoku pobedu svog kluba protiv Bartona u polufinalu Liga kupa. Jasno, engleski šampion protiv nižerazrednog rivala, ishod može biti samo jedan.

Ali, Fil je očigledno bio posednut, ili ima sposobnost da predviđa budućnost jer ono što je učinio zaista je neverovatno.

Naime, on je gađao singl, da Kevin De Brujne daje prvi gol i da će Siti dobiti sa 9:0.

Kvota je bila 376, a Fil je stavio 30-tak evra na singl.

Kada je De Brajne pogodio prvi mrežu Bartona to je bio tek početak, slabašna nada, međutim, Siti je napunio nedoraslog rivala, a Marez je u 83. minutu pogodio za 9:0.

Usledilo je nervozno čekanje, problem je bio u tome što je Siti želeo da kao respekt za protivnika od početka do kraja odigra profesionalno i što su se upinjali da daju deseti gol, na kraju je čak neko od igrača izjavio da su razočarani što se nije završilo dvocifrenim rezultatom.

Opklada

Hamson nije bio nesrećan, nije mogao da veruje, uzeo je 10 000 evra, njegova sestra je postavila tiket na tviteru, zasuli su ga pohvalama.

Zahvalio je De Brajneu za prvi i Marezu za poslednji gol. Nesvakidašnja priča, a kada pogodiš ovako nešto, naklon do poda, teško je verovati da je neko nekada učinio sličnu stvar.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke