U strahu su velike oči, Grizman je novi Kutinjo?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.11.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

Barsa čini sve da spreči ovakav scenario...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Statistika je porazna, Antoan Grizman je u 15 mečeva u sezoni dao četiri gola i to pošto su Mesi i Suarez propustili neke mečeve, pa sigurno ne može da se žali da nije imao lopte, niti da je igrao na poziciji koja mu ne odgovara.

Eksplozija Fatija je naterala ljude u klubu da se zapitaju ima li Francuz uopšte mesta u prvoj postavi, tim pre što nije baš u najboljim odnosima sa saigračima.

Grizman i Mesi su demantovali nesuglasice, Francuz je rekao da obojica malo govore i da nije bilo prilike da se upoznaju. Klub je organizovao nedavno večeru na kojoj su bili Suarez, Mesi i Grizman u želji da Južnoamerikanci prihvate pojačanje iz Atletika.

Kako piše katalonski "Sport" Barselona se boji da bi Grizman mogao da postane novi Kutinjo, odnosno da izgubi mesto u timu. Plaćen je 120 miliona Atletiku, tačnije isplaćena je klauzula, a on sam zarađuje oko 17 miliona evra po sezoni.

Videćemo šta će se dalje dešavati, Barsa sebi ne može da priušti promašaje, ni Kutinjo, ni Dembele koji su stigli od novca dobijenog za Nejmara nisu se proslavili.

Brazilac je na pozajmici u Bajernu, ali ne blista i teško da će Bavarci otkupiti njegov ugovor na kraju sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.11.2019
17:50

NIsu mogli sami da org. veceru nego je morao klub?

avatar
Rise up
Tuesday, 12.11.2019
16:55

Igra kao levo krilo a to nije njegova pozicija. Kutinja je upropastio Valverde, moguce da Grizman dozivi isto.

avatar
GoHardV3
Tuesday, 12.11.2019
19:48

Kutinjo je sve vreme u Liverpulu kod Klopa igrao LEVO KRILO, i samo u 2 utakmice u kupu je bio 10. Jednostavno van Liverpula prosek kao sto je bio u Interu i espanjolu. Grizman je pola karijere bio levo i desno krilo a ne napadac. Valverde je kriv sto je Mesi godinama mediocre igrac u ligi sampiona, Valverde je kriv sto je uprava dovela Dembelea od kog ima 120 boljih i mladjih fudbalera, Valverde je kriv sto Pike, Alba, Buskec moraju da igraju jer su "katalonci"

avatar
GoHardV3
Saturday, 16.11.2019
15:39

Ma Mesi je najbolji na svetu i tu nema dileme(mozda i svih vremena po meni) ali ne u ligi sampiona, tek je prosle sezone zablistao posle mnogo godina. A i tesko da ce da zablista u nokaut fazi LS kad mu je odbrana raspad, on je na svoj kvalitet doneo 3 0 ali Pike nije stoper za Barselonu. Lengle i Umtiti zajedno sa Varanom i Van Dajkom su najbolji stoperi na svetu ali obojica se nece naigrati jer Pike mora prvu. Steta za Umtitijevo koleno.

avatar
Rise up
Tuesday, 12.11.2019
22:48

Valverde je kukavica jer ne igra napadacki fudbal. Ziheras je. Da je igrao ofanzivno sigurno ne bi primili od Rome 3 i Liverpula 4 gola.I Enrike je bio los trener kao Valverde ali je gajio ofanzivan stil. Sto se tice Pikea i Buskeca u pravu si. A ako je neko davao golove to je Mesi.Dovoljan podatak u poslednja 4 sezone je dao tridesetak golova, a drugi najbolji strelac u poslednje 4 godine su autogolovi.

avatar
P. S.
Tuesday, 12.11.2019
16:32

Grizman je novi Kutinjo kol'ko je i Fati novi Neymar. Fati je dečko 'eksplodirao' i nakon toga igra sasvim dobro, al' za Barsa B standarde, gde ga treba i vratiti dok ne sazri. Za razliku od Grizmana, koji je tragično loš, Kutinjo je bio sasvim dobar, a sve preko onoga što je pružao bilo je neralno očekivati dok god je nosonja trener.

Dembele sa njegovim i Grizman sa svojim problemima trenutno nisu za ozbiljan fudbal i jedni su od retkih igrača Barse (ako ne i jedini) za koje mislim da ne bi bili ništa bolji sve i da sutra najure velikog maga sa trenerske klupe.

avatar
Steffmajster
Tuesday, 12.11.2019
16:02

Barsa ne cini sve da bi sprecila ovo! Da bi cinili sve, vec bi doveli novog trenera... Dembele + Kutinjo + Grizman = skoro pola milijarde i aj sto nije uspeo da ih uklopi u tim, vec ih upropastava... a najvecu nadu i uopste da neko pokazuje nesto je klinac Fati kojeg nisu platili kao ove...

avatar
Tata Messi
Tuesday, 12.11.2019
15:20

Da li su se onda u klubu zapitali zasto Dembele,Kutinjo i Grizman ne igraju na nivou pre dolaska u Barselona?Jedna stvar je svoj trojici zajednicka,Valverde im je trener.Valverde je rekao da ne obraca paznju na fizicki dio treninga.Zato Barselonu uvek pojedu timovi koji mogu trcati.Cak 9 igraca ima misicne povrede sto je posledica amaterizma Valverdea

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 12.11.2019
14:57

Da mi je znati samo kako se oseća Coutinho trenutno. Što se finansijske strane tiče on uživa ali zamisli da si na raskrsnici da postaneš legenda jednog kluba kao Liverpool ili da odeš u drugi klub gdje ćeš biti samo još jedan igrač ti izabereš to drugo. Onda te taj klub tretira kao smeće i pošalje te na pozajmicu u Bayern gdje se opet ne vidiš. Na kraju će se vratiti u Espanol gdje je igrao najbolji fudbal u Španiji xD a i Griezman će da prodje slično

avatar
Red blood
Tuesday, 12.11.2019
13:47

Ako zele nesto da urade,prvo je da razgovaraju sa Mesijem.
Ako Mesi zeli da Barsa pobedjuje,mora ukljuciti Grizmana u igru.
Ali..to je vec njihov problem.