U Sevilji pucaju od optimizma, izjednačili ponudu iz Londona!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.03.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Čovek koji je ostvario puno uspeha na "Sančes Pishuanu" uskoro bi mogao da se vrati u klub.

EPA-EFE/RAUL CARO
EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Preneli smo juče, Sevilja želi Monćija.

Španac je napustio redove Rome pre nekoliko nedelja, kada je uprava rešila da uruči otkaz treneru Di Frančesku, a stekao se utisak da će karijeru nastaviti u Arsenalu.

"Tobdžije" su i pre nego što je napustio funkciju u Rimu bile spremne da ga angažuju, kada je ostao bez posla, činilo se da je to to.

Ipak, Sevilja se umešala, juče su ostali bez trenera, pa su na mesto šefa struke postavili Hoakina Kaparosa, koji je obavljao ulogu sportskog direktora.

Tako je to mesto ostalo upražnjeno, ponudili su ga Monćiju, više o svemu OVDE

Monci

Kako prenosi novinar "Kalčomerkata" Mateo Pedrosi, Andalužani su izjednačili ponudu Arsenala i Monćiju ponudili trogodišnji ugovor, sa opcijom za produžavanje saradnje).

Navodno su u Sevilji uvereni da će uspeti da vrate "transfer gurua", kako Pedrosi prenosi, na "Sančes Pishuanu" "pucaju od optimizma", kada je povratak Monćija u pitanju.

Tako će Arsenal ostati bez sportskog direktora, podsetimo da nikog nemaju na toj poziciji od kako je Sven Mislintat napustio klub, a za sada nemaju drugih kandidata za upražnjeno mesto u klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.03.2019
17:29

Smesno mi je kad hajpuju tako nekog da bude vrh sportski direktor. Pa 90% navijaca je na nivou Moncija ako ne i bolje. Sta on zna sto mi ne znamo?