U Romi realni: "Ma kakva Liga šampiona..."

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
19:40
Izvor: Sportske.net

Čini se da je "Vučica" svesna u kakvom se momentu nalazi tim.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Sutra se nastavlja Serija A, odigraće se kompletno 18. kolo a jedan od interesantnijih mečeva pored derbija Inter - Napoli i gostovanje šampiona Juventusa u Bergamu će svakako biti duel na Olimpiku gde gostuje bivši klub stratega Rome Sasuolo.

Euzebio Di Frančesko ove sezone pruža nekonstantne rezultate, pogotovo u Kalču gde zauzimaju deseto mesto i već zaostaju čitavih 25 bodova za liderom Juventusom.

Zbog toga mu se i drma klupa, o njegovim potencijalnim naslednicima možete čitati OVDE.

U Ligi šampiona su prošli dalje, čekaju ih dueli sa Portom, međutim teško da će kroz Seriju A osigurati kontinuitet takmičenja u eliti ako nastave sa ovakvim igrama.

"Trka za Ligu šampiona je veoma teška. Daleko smo od nje, jedina prednost nam je to što ima mnogo timova koji se bore za ta mesta tako da nije sve izgubljenom. Moramo prestati da gubimo bodove", izjavio je strateg Rimljana.

Prva vedeta tima iz "Večnog grada" Edin Džeko se polako vraća u tim posle povrede, protiv Juventusa je odigrao petnaestak minuta u prošlom kolu.

"To je bio rizik što sam ga pustio da igra, prošao je tek jedan trening pre toga i nije uspeo da bude koristan za tim. Potreban nam je u to nema sumnje, videćemo kako se oseća pred utakmicu pa ćemo doneti odluku. Uvek postoji pritisak kada rezultati nisu tu, moramo naći rešenje da preokrenemo situaciju", zaključio je Di Frančesko.

Utakmica Rome i Sasuola igra se u sredu sa početkom od 18 časova

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 26.12.2018
09:42

Pakuj ti kofere pametnjakovicu, to bi bilo najbolje i najbezbolnije!