U Romi raspad sistema!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.12.2018.
09:27
Izvor: Sportske.net

Di Frančesko na utakmicu od otkaza, karantin ukinut, Monći mora u Ameriku na raport, a priča se i da će on izgubiti posao...

EPA-EFE/FABIO MUZZI
EPA-EFE/FABIO MUZZI

Povezane vesti

U Romi haos. Posle serije loših rezultata, predsednik Palota insistira da Di Frančesko bude smenjen, ali Monći odoleva jer nema pravo rešenje. Španac preti da će i sam otići, u tom slučaju Frančesko Toti bi postao direktor.

On je probao da ubedi Antonija Kontea da preuzme klupu, ali od toga nema ništa, Konte bi mogao na kraju sezone da se vrati u Italiju, ali sleti na klupu Intera.

Karantin u kome su bili fudbaleri posle serije loših rezultata je prekinut juče, izgleda da ni trener ne drži konce u svojim rukama, a ako ne pobedi Đenovu, čini se da će sigurno biti smenjen, iako nikoga u Romi baš ne oduševljavaju ponuđene alternative.

Paulo Sousa, Montela, Donadoni su kandidati, pominje se i Loran Blan koji je dugo bez posla, dok je Monći sugerisao Sampaolija koga je doveo u Sevilju. Ali, bivši selektor Argentine je praktično preuzeo Santos, čini se da je čekao Romu, no, sada je blizu brazilskog kluba.

Pojavila se i ideja da stigne Lopetegi, smenjeni trener Reala, ali ni to nikoga ne impresionira, pa u klubu zameraju Monćiju da gura trenere koji su radili u Španiji, mada i ova "italijanska" rešenja nisu po volji navijača.

U svakom slučaju, Monći će u ponedeljak odleteti u Ameriku da razgovara sa predsednikom, do tada će biti poznata sudbina Di Frančeska, ali možda i samog španskog direktora. Sve u svemu, već liči na izgubljenu sezonu za Rimljane, iako su prošli u top 16 Lige šampiona, ali niko ne veruje da mogu daleko.

U nedelju će i navijači protestvovati, reći svojim ljubimcima šta misle o igrama ove sezone, Roma je daleko od četvrtog mesta, osmi su na -5 bodova od Milana, ali ispred njih su i Lacio, Torino i Atalanta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 14.12.2018
23:19

Di Francesko jednostavno nije jos trener za velika dela i to je to. Daj Boze da se cetvrtog mesta domognemo ove sezone, ne zelim da postanemo Celzi...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 14.12.2018
11:35

Normalno je da ce se raspasti kad se ponasaju kao razvojna filijala za vece klubove. Umesto da su zadrzali tim i dopunili sa par kvalitetnih igraca i pokusali da naprave iskorak oni kao Monako samo da uzmu pare na brzaka, a ne pogadja se sa mladim igracima svake godine.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 14.12.2018
10:30

Kaze se protestovati, a Lacio, Torino i Atalanta sigurno nece izdrzati da do kraja prvenstva budu ispred Rome, narocito ne i jedni (prvi) i drugi i treci.