U Rimu se pitaju - šta će biti sa Manolasom?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.06.2019.
18:58
Izvor: Sportske.net

Teško je bez Lige šampiona, Roma će morati da prodaje.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Velika je misterija šta će biti sa Romom ovog leta, nakon što Rimljani nisu uspeli da obezbede Ligu šampiona jasno je da su na redu prodaje.

Novi trener Paulo Fonseka najavio je ofanzivan fudbal na Olimpiku, ali mnogi navijači se pitaju šta će biti sa ključnom karikom u odbrani - Kostasom Manolasom.

"Vučica" će morati da prodaje, Edin Džeko će najverovantije otići u Inter, međutim uprava strahuje da to neće biti dovoljno da se srede finansije.

Manolas je jedan od najvrednijih igrača u Romi, procenjen je na 45 miliona evra, a ukoliko se u borbu za njegov potpis umešaju i bogati Englezi sasvim je sigurno da bi klub mogao da zaradi i više od toga.

Za sada situaciju prate samo Napoli i Juventus, Napolitanci će dati sve od sebe da obore cenu defanzivca, dok se prvak Italije već okrenuo drugom rešenju.

Grk želi pet miliona evra po sezoni, to može da dobije u Španiji i Engleskoj, međutim nije bilo konkretnih najava da će neki inostrani klub krenuti u akciju.

Na izlaznim vratima je i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, spekulacije o njegovoj novoj sredini uveliko traju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BONG83
Thursday, 13.06.2019
17:47

Momak ima otkupnu klauzulu cini mi se 36 mil ili malo manje on moze vrijedit tako da ko god platili klauzulu lik ode i nema podizanja cijene

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 12.06.2019
19:17

Dajte ga u junajted odavno je prerasto romo, vreme je za daleko veci klub