U Realu zaziru, klauzula ne važi, Morijentes, Morata, nastavi niz...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.04.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Čak i kada klubovi potpišu sporazum za UEFA to je ništavan dokument. Sećanja bole Real...

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Mnogi se pitaju zbog čega Hames Rodrigez igra protiv Reala, iako je na pozajmici iz kluba. U Španiji, ali i Engleskoj je pravilo uobičajeno, fudbaleri koji su na pozajmici nemaju pravo nastupa protiv matične ekipe.

Podsetimo 2014. su čak Čelsi i Atletiko Madrid imali tu klauzulu kada je Kurtoa u pitanju, ali je UEFA koja je krovna organizacija taj član ugovor proglasila ništavnim.

Čelsi se bunio, ali je Belgijanac ipak stajao na golu "Jorgandžija".

Španski mediji podsećaju da su bivši igrači itekako umeli da se osvete Realu, a najbolniji primer je iz ovog veka kada je Fernando Morijentes koji je morao da ustupi mesto Ronaldu u timu sa Monakom u mitskoj utakmici itekako doprineo eliminaciji Reala.

U polufinalu pre par godina je Real eliminisao Morata, on nije bio na pozajmici, ali su Madriđani imali klauzulu o njegovom otkupu i zaista par meseci posle toga se vratio kući.

Da li je Kolumbijac sledeći?

On igra fantastično, biće veoma motivisan, kod Anćelotija je u Realu pokazivao raskoš talenta, ali je dolaskom Zidana praktično eliminisan. Nema nameru da se vraća u Real, a biće jedan od najvećih aduta Hajnkesa u polufinalu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hitch
Saturday, 14.04.2018
19:42

Ovo pravilo svakako treba ukinuti, jer je jako diskriminirajuće. Čuj zabraniti igraču da igra utakmicu, samo zato što je na pozajmici iz drugog tima. Čini mi se da je najviše zastupljeno u Engleskoj (samo njima mogu pasti na pamet takve nebuloze), a u Španiji baš i ne.

avatar
The Prince
Saturday, 14.04.2018
12:18

Do juče pišete nije se snašao u Bajernu sada je sjajan,dog te se 😁

avatar
Senko Rozajac
Saturday, 14.04.2018
10:56

ako ko rijesi finalistu bice ili on ili ronaldonnadam se da ce ronaldo

avatar
Al(a)din
Saturday, 14.04.2018
09:51

Sahin 2013. nije igrao protiv Reala, iako je bio standartan u Bundesligi. Obe utakmice je bio na klupi, tako da iako Hames ne bude igrao, a igrace, tu je jos jedan velemajstor sa loptom - Thiago Alcantara

avatar
Go HardOGH
Saturday, 14.04.2018
14:04

Tiago je vecnjak koga najvise postujem posle Realovih i Inijeste i Silve. Majstor sa loptom koji bi mogao u svakom timu da igra, i mnogooooooo je bolji od Hamesa.

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 14.04.2018
09:35

Ništav, ne ništavan...