U Realu žale, ali se i plaše vunderkinda!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.08.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo još jedna Zidanova greška...

EPA-EFE/GORKA ESTRADA
EPA-EFE/GORKA ESTRADA

Povezane vesti

Martin Odegard je posle kaljenja u Holandiji, stigao u Španiju, Zidan nema neko visoko mišljene o Norvežaninu, koji je kao vunderkind stigao u Real, ali još nije dobio priliku.

Prosleđen je Real Sosijedadu na dve godine, prethodno je potpisao novi ugovor, a start u dresu Baskijaca je naterao medije u Madridu da utvrde da je Zidan opet pogrešio.

Naime, Norvežanin kome je tek 20 godina je odigrao prva dva meča za Sosijedad, pokazao da će biti ogromni pojačanje, a gol na Balearima je obišao Evropu.

Tim iz San Sebastijana je slavio protiv Majorke, Odegard je postigao jedini gol na meču, a čini se da je nad njim napravljen i penal.

Bilo kako bilo, sada u Realu strahuju da će protiv njih biti posebno motivisan u novembru kada Sosijedad bude gostovao u Madridu, a već je krenula operacija povratka u klub narednog leta.

Istina, pozajmica je dvogodišnja, no u Madridu kažu da sa Sosijedadom imaju sjajne odnose i da će uspeti da raskinu ugovor o pozajmici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Tuesday, 27.08.2019
10:30

Odegard je debil kad je potpisao novi ugovor sa Realom da bi ga odmah zatim poslali na pozajmici!Trebao je da ih napusi i ode negde gde bi igrao bez pritiska npr u Ajaks

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 28.08.2019
15:44

nije debil nego je ovo pravi potez... mlad je posle kaljenja u Holandiji treba mu 1 ili 2 sezone gde ce odigrati preko 30 meceva u spanskoj ligi da se privikne na ligu i jos sazri...

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 29.08.2019
20:00

pa zato je to Real, moras da se nosis sa tim... vreme ce pokazati da li je mali pogresio... ja mislim da je na pravom put pitanje je samo konkurencije i guzve u napadu... vinicijus, rodrigo, odegard, asensio, odegard, ocekivan dolazak mbappea...

avatar
karma
Thursday, 29.08.2019
11:32

Jeste tebra,nebih ja za nikakav novac igrao za klub koji ga non stop salje na pozajmicama

avatar
Uncounquered
Monday, 26.08.2019
16:17

Odlican gol, videcu ga cim budem nabavio mikroskop.

avatar
deki trbic
Monday, 26.08.2019
16:06

Mali je konacno sazreo za velika takmičenja

avatar
Offside
Monday, 26.08.2019
13:36

Pa i treba da se dokaze protiv bivseg kluba!
Tu nema nista sporno!
Ja mu zelim svu srecu i mnogo uspeha sa Sosijedadom ove sezone!
To sto nije Francuz automacki znaci da se ne svidja nasem treneru strucnjaku i bas zato treba da zagrize i protiv nas pokaze da vredi vise nego neki!
Mada,ja se nadam da ce strucnjak otici do Novembra!