U Realu navijaju kao ludi, "Samo nam sklonite Kristijana sa puta"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.02.2019.
10:10
Izvor: Sportske.net

Oduševljenje u svlačionici Los Blankosa nakon ubedljivog trijumfa komšija...

EPA-EFE/Juanjo Martín
EPA-EFE/Juanjo Martín

Povezane vesti

Retko se dešava da navijaš za gradskog rivala, ali treba razumeti namere. Naime u svlačionici Reala veoma dobro je dočekana vest o pobedi Atletika protiv Juventusa.

Naravno, razlog je Ronaldo, ali ne zluradost već činjenica da ne bi voleli da igraju protiv njega, iako mu ne ide u Ligi šampiona.

Jasno, Portugalac bi bio napaljen protiv bivšeg kluba, iako nema neke zle krvi sa nekadašnjim saigračima, jasno da bi želeo da se osveti Florentino Perezu.

Druga je stvar tradicija, Real dobija finala protiv Juventusa, ali gubi dvomeče i to je nekako postalo pravilo, do prošle godine i kontroverzi u Madridu.

Oni žele da neko drugi izbaci Juve i priželjkuju čak da odmah igraju protiv Atletika u četvrtfinalu.

I to je jasno, do sada su imali mnogo uspeha, uostalom nedavno su ih dobili u šampionatu kada su "Jorgandžije" delovale nedoraslo.

Zbog toga, "bela" svlačionica ima samo jednu želju da komšije dokrajče Juve za tri nedelje i sklone im sa puta uvek opasnog rivala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
asfasfas
Sunday, 24.02.2019
23:56

DObro da je Uefalona postena a admini?

avatar
Badr Hari
Saturday, 23.02.2019
15:35

U Realu su u LŠ uvek navijali za njihovu čistilicu nepoželjnih klubova (a.k.a gradskog rivala) koga će lagano pokrasti, što kasnije to bolje, po mogućstvu u finalu. Međutim ne bi trebali da zaborave da sa izlizanim u svojim redovima ni Juve neće propustiti priliku da najbrutalnije pokrade Atletiko u revanšu, a onda... spektakl Real Madrid - Juventus, pa ko koga pokrade - prštaće izmišljeni penali na obe strane, isključenja, VAR lagarije, golovi iz ofsajda, jedva čekam da vidim to suđenje, još lepše u dvomeču. Ko na poluvremenu više odreši kesu taj je pobednik. :D

avatar
Mad Max
Saturday, 23.02.2019
12:43

Свако ко је отписао Јувентус, не разуме се у фудбал. Не волим тај клуб, али увек су знали да покажу карактер. Очекује нас велики меч у Торину, и ако Јуве да брзи гол, све је могуће.

avatar
Steffmajster
Saturday, 23.02.2019
11:44

real... :))))))))