U Realu kažu da je sezona "sr....", šta će prvo učiniti?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.03.2019.
08:58
Izvor: Sportske.net

Poluprazni Bernabeu na kraju, ostatak je tražio ostavku Florentina Pereza, Solari uz uvrede napustio stadion. Šta su prve mere kluba?

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

"Naša sezona je sra...", konstatovao je Dani Karvahal i dao najbolju definiciju onoga što se desilo Realu.

Da li je sve počelo odlaskom Zidana i Ronalda, odnosno da li je Francuz nanjušio da ga ovo čeka, pa otišao, ima raznih teorija, tek ni Lopetegi, ni Solari nisu dorasli poslu.

Solari neće dati ostavku, naime on je uz standardne fraze da je Real veći od svakoga pozvao da se izdignu do kraja sezone iznad lošeg trenutka i da je lako biti dobar u lakom, i ostale priče...

Jasno, od buke ga niko ne čuje, a neće dobiti otkaz verovatno jer je svejedno ko bi vodio ekipu do kraja sezone. Real je treći na tabeli, ima šest bodova više od petoplasiranog Alaveša, sve što treba je da zadrži top 4 poziciju. Titula je nemoguća misija, pa će praktično do kraja samo igrati za taj jedan cilj.

Inače, pominjan je dolazak Raula, ali on neće prihvatiti da čuva klupu, dok Perez ipak procenjuje da treba sačekati leto i dovesti iskusnog trenera.

Najveće šanse ima Alegri, što pre sa njim bude postignut dogovor, ako Juve ispadne iz Lige šampiona, pre će moći da se ustreme na pojačanja.

U slučaju da Atletiko eliminiše italijanskog šampiona, Juventus će biti u istoj situaciji kao Real, do kraja ne igraju nizašta, doduše osvojili su titulu, ali ispali iz oba kupa. I to bi navodno ubrzalo odluku Alegrija, ali i dalo prostor Perezu, da u dogovoru sa novim trenerom planira transfer kampanju.

Ovde se zna redosled, moraće silno da uloži, ali i da se oslobodi igrača koji su praktično završili jedan uspešan ciklus, jednu eru koja je rezultirala sa tri Lige šampiona. Treba ipak reći da i Bejla, Krosa, Marsela, štite ugovor, da bi novi Real morao da bude formiran od mlađih igrača, da se čekaju zvezde i da Perez mora da dovede najmanje jednog, verovatno i više "Galaktikosa" kako bi pokrio očajnu godinu, ali i dao navijačima nešto o čemu će pričati.

Njegov projekat podmlađivanja, odnosno kupovanja španskih igrača, za sada ne izgleda dobro, jer ono što je počelo sa Lopetegijem je brzo prekinuto, veliki klub ne može da planira da duge staze, traže se trofeji.

I zbog toga će Real delovati brzo, kako rekosmo, za njih je sezona i deo istorije završen, a prvi potez biće da odmah nađu trenera za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.03.2019
14:11

Nikada nece moci da se opere ljiga sa tom nagradom Modricu kakva sramota za fudbal.

avatar
Wednesday, 06.03.2019
13:20

prvo će sudijama nudit više para

avatar
Zoran Pinjatic
Wednesday, 06.03.2019
12:51

Najveci problem Reala je sto na trzistu nema igraca svetske klase, Mbape je vezan jakim ugovorom, a na poziciji levog krila igra sve bolji Vinicijus i steta bi bila stavljati ga na klupu zbog Azara ili Neymara. Barca ima srecu sto ima Messija, kad on ode i oni ce biti u jako teskoj situaciji. Pre se znalo, izdvojis neku basnoslovnu sumu i resis gorecu poziciju, danas je em sve preskupo, em je jako malo igraca koji mogu da prave razliku na terenu

avatar
BojanMC
Wednesday, 06.03.2019
12:41

Real ima verovatno najgoru sezonu u savremenoj istoriji. Gubili su od cska 3:0, od Ajaxa, U primeri da ne pricam. Jednostavno ne mogu nadoknaditi odlazak Ronalda. Real se moze vratiti iskljucivo kupovinom neke velike zvezde tipa Mbappe ili Neimar, mada pitanje mogu li raditi ono sto je Ronaldo...

avatar
Forca Barca
Thursday, 07.03.2019
16:26

Real mora da rekonstruise ceo tim,nije samo Ronaldo u pitanju...Marselo,Kros,Modric sve vedete tima igraju na drasticno nizem nivou nego prethodnih sezona,a ovi mladji ne mogu da ih zamene jer jednostavno nisu dovoljno dobri...Tako da jedan covek ne moze da resi problem Reala...

avatar
forza ACM
Wednesday, 06.03.2019
11:20

Koga briga za Real neka su ispali jer uskoro se vraća jedan drugi gigant.Forza Milan

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.03.2019
10:53

Ne znam sta da kazem nekako je ovo sve bilo ocekivano...šokantan odlazak zidana je pogodio ekipu jer su svi igraci imali prijateljski odnos sa njim...uz to ode igrac koji daje oko 50-60 golova u sezoni a ti mu ne dovedes adekvatnu zamenu vec se oslonis na benzemu i bejla koji imaju probleme sa postizanjem golova...ispalo je tako da Vinicius sa 18.godina izraste u najboljeg igraca ove ekipe ali se i njemu vidi da mora jos mnogo da uci

avatar
I am back
Wednesday, 06.03.2019
10:18

Ako treba instant rezultat zna se ko je najbolji!

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 06.03.2019
10:00

Rekoh ja da je Zidan otisao u pravom trenutku. Da ga pamtimo onako. Pametan covek.