U Njukaslu ne kukaju samo zbog Mitra, već i zbog najboljeg igrača na svetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.09.2018.
12:48
Izvor: Sportske.net

Njukasl je pravio mnogo grešaka u bliskoj i daljoj prošlosti.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Ekipa Njukasla je nekada bila stabilan premijerligaški klub, igrači su i Ligu šampiona, nekada predvođeni Alanom Širerom su bili sjajna ekipa.

Ipak, usledio je period kada ekipa nije bila na toj visini, čak su ispadali u Čempionšip, pravili su grešku za greškom i to ih je koštalo činjenice da se više ne ubrajaju u sam krem engleskog fudbala.

Najnoviji primer zašto navijači Njukasla žale jeste potez Rafe Beniteza da pusti Aleksandra Mitrovića, nije se sprski fudbaler uklapao u njegov sistem rada, pa je prodat Fulamu gde je sada jedan od najboljih napadača Premijer lige, a Njukasl ima muku sa napadačima.

Ranije je bilo slučajeva o kojima je pričao nekadašnji sportski direktor kluba, Toni Himenez.

On je istakao da je klub propustio priliku da dovede Luku Modrića, tadašnji trener Kigen je rekao da ga ne zanima Modrić koji je tada bio član Dinama iz Zagreba.

Problem je bio zbog težine, Kigenu se nije sviđalo što je Modrić lagan, a već znate, Modrić je danas najbolji na svetu.

Karim Benzema, Danijel Staridž i Hatem Ben Arfa su propušteni od strane Kigana, s tim što je Ben Arfa kasnije i igrao za Njukasl.

Nije to sve, Kigen je želeo da proda Andija Kerola za 300 hiljada funti, a tri godine kasnije je on prodat Liverpulu za 30 miliona.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke