U Napoliju rezerva, a njegovi zemljaci tvrde da je bolji od De Brujnea

Autor: Boban Filipović
subota 24.02.2018.
16:08
Izvor: Sportske.net

Intervju bivšeg fudbalera Juventusa i Rome za 'Corriere dello Sport' je imao veoma snažan odjen ne smo na Apeninima, već i u celoj Evropi.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Zbognjev Bonjek, aktuelni predsednik fudvalskog saveza Poljske i čovek koji je bio lider čuvene generacije reprezentacije Poljske koja je na Mundijalu u Španiji 1982. godine osvojila bronzanu medalju, a nakon toga proveo šest godina u Italiji igrajući za Juve i Romu, pogigao je dosta prašine zbog intervjua koji je dao za poznati italijanski list.

Popularni 'Zibi' je uzdigao u zvezde svog zemljaka Pjotra Zjelinskog, rekavši da je bolji od Kevina De Brujnea.

"Po meni je Zjelinski superiorniji od De Brujnea. Njih dvojica nisu isti tip igrača, govorim sa stavovišta koliko su uticajni na ekipu. Samo čekam da Zjelinski bljesne, znam koliko je talentovan i kolike visine može da dosegne. Mislim da će postati superstar i to vrlo brzo."
tvrdi Bonjek.

Zjelinski je ove sezone odigrao 27 utakmica za Napoli u som takmičenjima, ali je na više od pola ušao u gru sa klupe za rezerve. U dosadašnjem toku sezone u Seriji A bio je starter sao osam puta i postigao četiri gola.

Zbog epizodne uloge kod Maurisija Sarija u medijima se spekulisalo da bi mogao da završi u Liverpulu kao zamena za Kutinja, ali je sve ostalo na glasinama.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke