U Napoliju besni na suđenje, Mertens osuo paljbu po Bantiju!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 30.09.2018.
12:50
Izvor: Sportske.net

Arbitri uvek u centru pažnje na Apeninima.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

U derbiju sedmog kola italijanske Serije A, Napoli je u Torinu poražen od sedmostrukog šampiona Italije Juventusa sa 3:1.

Brzo su Napolitanci poveli preko Drisa Mertensa, ali je ekipa Maksa Alegrija uspela da okrene rezultat i slavi na kraju.

Belgijski napadač nije bio zadovoljan suđenjem, Luka Banti je isključio Marija Ruija i u Napulju smatraju da su njegove odluke prelomile pitanje pobednika.

"Igrali smo dobro i stvorili puno prilika, ali ponekad moramo da imamo više samopouzdanja. Bilo je nekih stvari koje su promenile tok meča, žuti kartoni i sitni prekršaji koji su nas naljutili pa je posle bilo teško igrati. Šteta za šansu Kaljehona, da je dao gol bilo bi 2:2, ovako su odmah nakon toga došli do 3:1", kazao je Mertens.

"Ne znam da li je Banti pomogao Juveu, ali nas je definitivno naljutio. Ipak, ne bih da pričam o tome. Prozivke navijača Juventusa nisam čuo jer sam uživao u pesmi naših navijača. Prvenstvo nije rešeno, teška je situacija, ali borićemo se do kraja", zaključio je fudbaler Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Sunday, 30.09.2018
16:04

Hahahahaha "puno prilika" , koje to osim prvih 15 min dok se Juve nije "pribrao" ,u 2 pol imali ste tu samo jednu preko calejona , Juve je ovu utakmicu dobio "sa pola gasa" , izuzev prvih 15 min imao potpunu kontrolu nad utakmicom i bilo je samo pitanje kada će obrana napolija popustiti ,očito nekome porazi teško padaju i ne žele priznati da je protivnik bio puno bolji 😂

avatar
MarioJ
Sunday, 30.09.2018
13:57

Ima Var ima sve. Ko je kriv Napolitancima sto su vjeciti gubitnici. Vodili su i na kraju primili 3 gola. Neka budu sretni da poraz nije ubjedljiviji.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 30.09.2018
13:28

Najlakse je da obvinis druge za svoje neuspehe... Sudija je kriv sto osim prvih 5 min i greska Bonnucija koji vi je poklonio gol niste uradili nist...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 30.09.2018
15:36

Kaljehon je imao zicer ali definitivno smo bolji a sudenje je bilo ok.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 30.09.2018
15:53

Pogodili stativu na 0:1 ali svakako ne verujem da oni uopste i veruju da mogu do titule, to je van svake pameti.