U Milanu revolucionarna ideja, evo ko će posle bruke morati da ode!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.12.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Vlasnici besni, više ne vredi menjati trenere, nazire se ko će platiti ceh...

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI

Povezane vesti

Posle bruke u Bergamu protiv Atalante, totalni rat u Milanu. Čini se sa su vlasnici pobesneli, pogotovo nakon izjave Zvonimira Bobana da ne zna šta će se desiti u prelaznom roku:

"Ne znam, videćemo šta možemo i šta nam dozvoljavaju da uradimo"
, rekao je Hrvat.

To je razbesnelo gazdu Singera jer je dobio uveravanja letos da će klub razvijati mlade igrače.

Zbog toga, fond Eliot, čiji su vlasnici porodica Singer, razmišlja da promeni kompletni sportski sektor. Nije samo Boban na udaru, već i Paolo Maldini.

Naime, legendarnom kapitenu se zamera izbor Đampaola za trenera prošlog leta, kao i to da je jedino Kutrone uneo pare u kasu i da nije uspeo da se oslobodi Čalhanoglua, Kesija i Susa što je blokiralo kupovine. Maldini je bio protiv toga da se dovede klasični "trekvartista" i smatrao da su neke druge pozicije u timu važnije. Sa njim bi mogao da ode i Ivan Gazidis, posle samo godinu dana, bivši predsednik Arsenala nije uspeo da sredi finansijsko stanje, mada sa ovim rezultatima nije jasno kako bi mogao značajnije da poboljša prihode, osim smanjenja troškova što već čine.

Milan je na 21 bod od Intera i Juventusa, 14 od 4. mesta na tabeli, i na osam bodova ispod granice za LE, koja iskreno rečeno nikoga ne zanima.

Stanje u ekipi je loše, Donaruma se rasplakao nakon katastrofe, i dok Boban kaže da ne trena baciti dva meseca dobrog Piolijevog rada, ono što je jasno da ništa ne može da pokrije ovu bruku.

Mediji su nemilosrdni, sedam godina "Rosoneri" obećavaju preokret i trpe razočaranja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 23.12.2019
13:26

Da , Boban je kriv , a i Maldini ... C C C C C

avatar
REVØLT
Monday, 23.12.2019
15:37

I te kako su krivi.

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 25.12.2019
14:48

krivi su....rade toliko lose da sam ja mogao to da radim na bolji nacin...bonaventura moze samo sa klupe....stoperi su nam katrastrofalni....ja bi oba menjao...uz dobre pare msm da se mogu uzeti dva koja ce raditi posao...nznm koliko todibo moze da bude libero ali nam jedan treba....i treba jaci stoper fizicki....dosta duela se gubi a dok je u ekipi primera radi bio aleks bilo je i golova iz prekida....kaldara je odlican msm da bi bio bolji od romanjolija cak da ga nije zadesilo ovo sto jeste....mozda treba dati pare za milenkovica....u vezi trebaju dva trkaca....radilice za 90 minuta jer jako lose stojimo na sredini u 4-3-3....pogotovo jer atalantinih 3-5-2 pravi toliko viska na sredini da je to za plakanje....ako se igra s krilima formacija treba da bude 4-4-2 romb jer tu bi najmanje ispadali....naravno pri defanzivi bez AM....a u ofanzivi sa njim....ne mogu da skontam zasto je kutrone otisao i to je jedan od minusa koji se ne oprasta upravi...suso je losiji od kastiljeha...leao od djerara kog su morali dovesti....inter se resava politana a mi ne reagujemo....ni to ne razumem...o ibri necu pricati....tek tad nam trebaju igraci koji ce trcati za njega....paketa i draksler...po meni sutra bi ga dao...jer rolanje lopte na malom fudbalu nije isto i na velikom...los u podeli lopte....u tranziciji....ne sutira...sve to nemac moze da ima ako vec nema...kesi...lagano prodati....alan...kasemiro...taj tip igraca nam treba...golmanu zelim da bude profesionalac obrise suze i ode ako zeli...znacajan je za kasu ali i za odbranu...na njemu je da prelomi da li ce sa 25 braniti prvi put LS ili ce imati jednu u dzepu! Propustio sam mnogo toga ali msm da ces i sam skontati pozicije koje gore a koje mogu da cekaju..,

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 24.12.2019
10:12

Pa naravno da su krivi TO je pocetak price o uspjehu ili neuspjehu

avatar
Butcher_of_Blaviken
Monday, 23.12.2019
12:14

Prvo ozbiljan trener a ne ovi kvazi stručnjaci koji malo koštaju, trener mora da se plati. Imali su sad Anćelotija na raspolaganju ali je čovek otišao u Everton. Kad takav dođe, dati mu odrešene ruke da rastera ove diletante od igrača, lakše mi je da napišem koga bih ostavio - Donnarumma, Romagnoli, Bonaventura, Hernandez, Caldara, Bennacer, Piatek, Leao, poslednjoj dvojici bih dao šansu sa ozbiljnom sredinom terena jer ovi što sad igraju nisu im namestili 10 poštenih šansi za 17 kola, tako da ne mogu njih da krivim.

avatar
REVØLT
Monday, 23.12.2019
15:38

Anceloti nije mogao da dodje kod nas jer u Italiji treneri ne mogu da vode dva razlicita kluba u istoj sezoni, jako glupo pravila koje ih veoma limitira.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 23.12.2019
11:22

Bobana odma sutnuti, dok od igraca Borinija, Rodrigeza, Susa, Kesija, Musakija odma u januaru prodati, staviti klince pa neka se oni bore. U svakom slucaju sezona je vec izgubljena.

avatar
REVØLT
Monday, 23.12.2019
11:16

Sedam i po (ili sest i po ako racunamo od maja '19 i onog treceg mesta tada), mozda treba da sacekamo kraj ove sezone i da prodje prokletstvo od sedam godina, a sva je prilika da ce upravo toliko i morati da prodje. Inace, prihode moze da poveca kako god hoce, svako bi mogao da kaze da treba zategnuti kais i(li) izgraditi novi stadion, to nije nikakva mudrost.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 23.12.2019
13:00

Najveci problem su vlasnici, oni ko da vagaju dal da ulazemo ili prodamo klub. Misljenja sam da se sto pre treba osloboditi trenutnog vlasnika jer mi nisu nesto zagrejani za fudbal.

avatar
REVØLT
Monday, 23.12.2019
15:38

Apsolutno sam saglasan.