U Milanu opsadno stanje, Gatuzo ne brine, gori od njega je Alegri!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
18:23
Izvor: Sportske.net

Milan i da smeni Rina Gatuza nema rešenje, a zanimljivo da je bilo i gore od sadašnjih rezultata i to pre pet godina...

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Problemi u Milanu, tri remija u nizu, veliki broj izgubljenih bodova. Naime, posle novog neuspeha, u "Milanelu" je u toku razgovor vlasnika i uprave sa igračima. Traži se da ekipa podigne glavu, a sve oči su uprte u Iguaina.

Bez njega, ovaj tim je mnogo slabiji, videlo se protiv Empolija, "Pipita" je povređen, neizvesno je hoće li se oporaviti do nedelje uveče.

Protivnik teško da može da bude gori, od, uslovno rečeno manjih klubova, Sasuolo igra fantastično, treći su na tabeli, izgubili su jedino od Juventusa i to na mišiće, tačnije posle sjajnog poluvremena.

Dodajmo i to da je Milan umeo da izgubi u Sasuolu, da je Alegri smenjen posle jednog od takvih poraza, mada su "Rosoneri" dobili dva puta na gostovanjima u Emilija u poslednje dve godine. Ali, recimo da nisu uspeli da dobiju kod kuće Sasuolo u prošlom šampionatu.

Ovo je i najgori start Milana, od sezone 2013. što nas opet dovodi do sadašnjeg trenera Juventusa, Maksa Alegrija.

On je naime, na početku te sezone, uzeo samo pet bodova na startu, smenjen je posle 19 kola, nasledio ga Sedorf.

Koliko će izdržati Gatuzo?

Za sada ima poverenje kluba, ali sam dolazak Amerikanaca u Italiju je znak da je situacija ozbiljna. Problem za Milan je što se zamena i ne nazire, priče o Konteu su nerealne, navodno je on već rekao da neće preuzimati ekipu tokom sezone, pa bi jedino neko privremeno rešenje moglo da dođe u obzir. Takve stvari su se već dešavale i nisu se završavale dobro po Milan, mada bi jedna od ideja bila da Leonardo sedne na klupu.

Svejedno, Gatuzo još ima šansu, međutim činjenica je da niko nije zaodovoljan i da bi još par loših rezultata značilo da će legenda "Rosonera" dobiti otkaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 28.09.2018
18:44

Kvalitet tima i kako se slazem sa igracima je najbitnije. Sad se Alegri kao smatra za nekog trenera lol. Ja bi bio prvak sa Juventusom.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
18:28

Sta jos par, mora da pobedi u nedelju, on je vec dobio ultimatum da mora da pobedi i Empoli pa je jos uvek tu, ali, ne mogu da kazem da mene to kao sad nesto cudo i da mi nista nije jasno. Inace, pre 6 sezona smo imali 2-1-5 na pocetku sezone, isto 6 bodova u prvih 5 kola s tim sto je tad bilo 2-0-3, a sad je 1-3-1.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 29.09.2018
00:39

msm da ovo nije pola sezone i da konte moze da uzme ekipu...druga opcija po meni mozda trener atalante....nznm ko bi mogao da nam vrati igru....konte normalno a posle njega pa mozda gasperini

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 30.09.2018
21:53

A Ranijerija? :-D I on je sad slobodan, a izgleda da ce doci Donadoni...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 30.09.2018
01:32

fali nam brazilac ali neki koji ce da radi....forsiraju tag paketu kao nekog igraca ali nznm bas...a holandjani....pa ima psv dobrog krilnog...a ajaks ima stopera... :D...sto se trebera tice gus ako dodje mozda uzmemo LE....ja bih radije di matea ako se jos bavi fudbalom :D

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 29.09.2018
11:32

Gus Hidink da premosti dok Konte ne dodje- ne bi trebalo da bude problema sa mladom kineskom reprezentacijom i njihovim nacionalnim savezom. Milan bez Brazilaca i Holandjana nije onaj pravi Milan.