U Milanu besni, "Rosoneri" oštećeni u Đenovi?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 31.03.2019.
13:08
Izvor: Sportske.net

Poraz koji bi mogao skupo da košta Đenara Gatuza.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Milan je sinoć poražen u Đenovi i to nakon katastrofalne greške Điđija Donarume.

Ni kriv ni dužan, tri boda Sampdoriji doneo je Defrel, ali se sportski mediji bave i situacijom kada je Muru oborio Pjonteka.

Gazeta delo sport tvrdi da je to bio siguran penal jer bek Sampe jedva da je dotakao loptu koja je bila u posedu Poljaka.

Međutim, Orsato je nakon pregledanog VAR snimka u poslednjim trenucima regularnog dela meča odlučio da nije bilo elemenata za penal, pa se igra nastavila.

On se nije oglašavao ni ni kada je Praet igrao rukom, ali to nije bio predmet sporenja pošto ga je lopta pogodila slučajno.

Hoće li ovaj poraz koštati tim Đenara Gatuza plasmana u Ligu šampiona?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
13:59

Inace, vise bi nam znacio penal protiv Rome jer je bio u pitanju direktan konkurent, a i penal je bio ocigledan, ali, nema veze, uskoro ce 7 godina da prodje, cekam 6, odnosno, 13. maj da se zavrsi (i) to nase prokletstvo. To ima i smisla jer je ona utakmica protiv Novare simbolicna i verovatno i najemotivniji trenutak ikad u istoriji svetskog sporta, ne ''samo'' fudbala.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 31.03.2019
13:56

..ne vidim da su se bunili kad su pobijedili Kijevo iz ociglednog ofsajda, a ni kod drugog gola protiv Intera i opet ofsajda Pjoteka od 2 m!

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 31.03.2019
13:37

Ma kakvo vadjenje na penal, imali ste 90 minuta i nista nisu uradili. Manite se gluposti i fokusirajte se na sledece utqkmice, po ne znam koji put zavisimo od nekih drugih rezultata, umesto da stisnete muda i dobijete utakmicu pa lepo sacekate kiks nekog od kunkurencije, a danas ce neko otpasti sigurno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
13:21

I dokle bre vise ti kartoni za nase igrace zbog prigovora? SInoc je to bio Musakio dok je Romanjoli od svojih sedam kartona u ligi SAMO JEDAN dobio zbog faula!!! Romagnoli has received 7 yellow cards this season.

Only ONE has been for an actual foul:

7 yellow cards
4 for protesting
1 for time wasting
1 for removing his jersey
1 for a foul

The captain of Milan, the voice of the team, is not even allowed to speak on behalf of the team.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
14:06

U sezoni, ne u ligi. Doduse, sad sam pronasao da je dobio devet kartona, a ne sedam, sedam je samo u domacim takmicenjima.

avatar
Oldboy
Sunday, 31.03.2019
13:17

Pa ako je prvo udario loptu , obrambeni igrač, jel ima veze da li ju je jedva dotakao ili mnogo? Pitam jer nisam gledao utakmicu

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
13:13

Slucajno? Ma nemoj! Nije ni bitno da li je imao nameru ili ne, ruka mu je toliko bila odvojena od tela da je to morao da svira. Znaci, pre svega cist penal zbog ruke, a onda i sve ostalo. Jos cekam da vidim i onu situaciju u kojoj se nasao kapiten dok ono u 1p. nad Hakanom nije bilo za najstrozu kaznu jer se videlo da je isao na pad.