U Mančesteru uzbuđeni pred duel sa Partizanom, razlog je "novi Kerik"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.10.2019.
18:25
Izvor: Sportske.net

U prvoj postavi "Đavola" našao se jedan od najtalentovanijih igrača U23 selekcije kluba sa "Old Traforda".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Od 18:55h će fudbaleri Partizana ugostiti Mančester junajted u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

"Crno-beli" su prvi na tabeli grupe sa četiri boda, dok je Junajted drugi sa istim bodovnim saldom, ali i slabijom gol razlikom.

Zbog svega, ovaj duel bi mogao da pogura jednu od ove dve ekipe ka prvom mestu u grupi i potencijalno lakšem protivniku u narednoj fazi takmičenja.

Objavljene su i postave, Solskjer je odlučio da promeša karte i ukaže šansu nekolicini mladih fudbalera, među kojima je i 18-godišnji Džejms Garner.

U Engleskoj su posvetili posebnu pažnju ovom mladiću, kojeg već sada porede sa Solskjerovim asistentom i jednim od najboljih vezista kluba sa "Old Traforda" u prethodnih 10ak godina, Majklom Kerikom.

Solskjer je ocenio da je već izrastao u odličnog "boks-tu-boks" igrača, kapiten je U23 selekcije "Đavola" ove sezone, a iako je vezista postizao je gol na svakih 108 minuta u rezervnom timu kluba sa "Old Traforda".

Hvalio ga je i Daren Flečer, još jedan bivši fudbaler Junajted, koji tvrdi da je Garner igrač vrhunske klase i da će u vrlo bliskoj budućnosti svi zapamtiti njegovo ime.

Debitovao je za Mančester junajted u februaru u duelu sa Kristal Palasom, ali je odigrao svega par minuta, danas će dobiti pravu priliku da svoj talenat pokaže u Humskoj, protiv Partizana.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 25.10.2019
16:02

Novi Kerik se nije video u Brogradu.Ili sam ja navikao na Fodena,Maunta,Medisona,Abrahama.Pta radi Nik Bat?