U Mančesteru strepe, Sančo se predomislio?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.12.2019.
14:23
Izvor: Sportske.net

Neki novi momenti u Dortmundu.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Supertalentovani tinejdžer Džejdon Sančo zabrinuo je mnoge u Dortmundu.

Nakon sjajne prošle sezone u Borusiji, reprezenativac Engleske nastavio je u sličnom ritmu, ali već je počeo da pravi probleme što su mnogi protumačili kao način da izbori transfer.

U red su već stali gradski rivali Mančestera - Siti u kojem je ponikao i Junajted koji očajnički želi novi veliki transfer.

Reagovali su i "milioneri" koji su ga kažnjavali zbog nediscipline u nekoliko navrata, a sada su sa njim porazgovarali i saigrači Rojs i Vitsel koji su čelnicima preneli da fudbaler trenutno ne želi da napusti klub u januaru.

Svesni su u Borusiji kakav dragulj imaju pred sobom, pa je jasno da "milioneri" ništa neće prepustiti slučaju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 04.12.2019
17:58

Kad tad se Sanco vraća u Englesku i onda će milioneri da postanu milijarderi xD mislim da ima još 2 ipo godine ugovora tako da će ga prodati ili sada ili na ljeto jer baš teško će on produžiti ugovor. City, United i Liverpool će se boriti za njega na ljeto. Najveći favorit će biti United jer im je neophodan jedan takav igrač, a para imaju... ostaje samo da se vidi da li će i na ljeto biti najveći favoriti jer ako United ne obezbjedi LS Sancho možda izabere City koji mu isto tako može obezbjediti veliku platu + borbu za trofeje i LS. Najmanje šanse da ga dovede ima Liverpool jer bi jedino tamo Sancho morao da čeka svoju šansu... ipak je trio iz napada trenutno nezamenljiv. Mada za Liverpool joker može biti novi sponzor Nike koji je isto Sanchov sponzor, a zna se da Nike voli da uparuje svoje klijente