U Juventusu zategli, upozorenje četvorici, među njima i najveća zvezda!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.11.2017.
09:25
Izvor: Sportske.net

Svi igrači na raspolaganju, sledi najbitniji period sezone, neke stvari u Juventuus su uvek neprihvatljive. Slede kazne i tribine?

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

U Juventusu nisu zadovoljni igrama, ali veći problem je ponašanje igrača. Klub ne trpi odmahivanje rukama, mrmljanje u bradu, protestvovanje kod izmena, neposlušnost.

Dibala je navodno dobio poslednje upozorenje pošto je reagovao kod izmene protiv Sportinga, sledeći put će biti novčano kažnjen, a i završiće na tribinama.

Nije samo on u pitanju, kako piše "Tutosport" razgovori su obavljeni sa još trojicom igrača, Aleksom Sandrom, Mandžukićem i Daglasom Koštom. Alegri je saopštio u svlačionici da niko nije nedodirljiv, da ima dovoljan broj igrača i da će fudbaleri morati da ćute i rade.

Uz to, novi problem je izbio sa nekim komentarima Markisiove žene, njen suprug, ikona Juventusa je izgubio mesto u timu posle povrede prošle sezone, ove je odigrao tek 76 minuta.

Alegri sada ima sve igrače na raspolaganju, protiv Beneventa bi mogao da debituje Hevedes, sa treninzima je počeo i Pjaca, mogli bismo sutra da vidimo nekoliko novih igrača protiv najslabijeg tima lige.

Juve čekaju derbiji sa Barselonom kao i Interom, gostovanje Sampdoriji i Napoliju, pred njima je izuzetno bitan period i u klubu je jasno da bi mnogo stvari trebalo da deluju bolje, ali prvo je ponašanje igrača u pitanju.

A tu Juventus nikada ne pravi kompromise, primer je Leo Bonući...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 04.11.2017
20:59

Samo strogo ko u vojsci nema demokracije

avatar
JUVENTIN
Saturday, 04.11.2017
15:59

Tako i treba,previse su se opustili pogotovo dibala koji je vrhunski igrac ali je previse poleteo bez nekog velikog osnova,kad nanizes dve tri lige sampiona ili imas 300 nastupa za klub onda si prava svetska zvezda i ikona kluba dotle glavu dole i kidaj

avatar
mi#9
Saturday, 04.11.2017
18:20

Ima decko potpuno pravo da se pozali. Najbolji igrac u klubi, da nije njega na terenu, ove sezone ne bi Juventus 3 gola dao. Decko asistira, daje golove i iz slobodnjaka i sa 30 metara i kako god. Ovom alegriju bi otkaz koliko je sjutra dao. Da je neki trener pa da stite gazde a ovako obicna kanta od trenera, juventusu ovako jakom i ne treba trener, on im imam osecaj samo kaze u svlacionici: IDITE IGRAJTE. Covek je promasaj teski, Dibala vrhunski igrac, makar on mora da bude zasticen u klubu dok god im donosi bodove i to u 90% utakmoca ih donosi sam

avatar
JUVENTIN
Saturday, 04.11.2017
20:29

Dobar je alegri samo malo tvrdoglav,takvo razmisljanje kao tvoje moze imati samo neko ko se jako malo razume u fudbal,da nije sve tako lako dokazali su mnogi treneri u proslosti naprimer tata martino u barsi

avatar
Shang Tsung
Saturday, 04.11.2017
14:09

Ovo treba postovati,nema nedodirljivih,Ozila bi zbog stava obresili o ogradu da igra za njih.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 04.11.2017
14:01

Realno. Mnogo igraci danas dalju sebi za pravo.

avatar
mak_juventino
Saturday, 04.11.2017
11:15

Bravo , tako treba ! Za pocetak , malo na klupu , ako je to malo , onda i tribine ! Mandzo na klupi odma, Sandro je lose krenuo , ali mislim da ce sve biti ok ! I dajte konacno da vidimo i Hevedesa ! FORZA JUVENTUS