U Juventusu poraz zabranjen, Anjeli postrojavao u Kontinasi, Alegri se osvrće, zna se ko čeka mesto na klupi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.02.2019.
19:54
Izvor: Sportske.net

Predsedniku teško pala beskrvna igra u Bergamu, trener odbio pojačanja, ali njegov učinak neće se ceniti kroz titulu...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Iako je Maks Alegri danas ironično pričao o porazu u Bergamu i izvinio se javnosti jer Juve ponekad mora i da izgubi, poraz u klubu uvek digne buru.

Već juče, veče nakon debakla u Bergamu, u Kontinasi u trening centru se pojavio predsednik Anjeli koji je očitao bukvicu igračima.

"Ovako ne ide", grmeo je mladi predsednik koga ne boli poraz toliko koliko način na koji je Juventus izgubio.

On je iskoristio još jednom priliku da pita Alegrija da li su mu posle povreda i odlaska Benatije potrebna pojačanja, ali je trener odbio da dođe neki štošer koji će popunjavati rupe.

Alegri smatra da je ono što ima dovoljno, Kjelinijeva povreda nije opasna, Bonući će se oporaviti za revanš. Sutra protiv Parme igraće Rugani i povratnik Kaseres.

Juventus ima 11 bodova prednosti, teško će ispustiti osmu titulu prvaka u nizu, ali će Alegrijev rad biti cenjen na osnovu Lige šampiona.

Jasno da osvajanje ne može da bude imperativ, ali klub koji je igrao dva finalla u četiri godine, želi ponovo do završnice i šanse da se bori za trofej koji mu obično izmakne u završnoj utakmici.

Eliminacija od Atletika i "samo titula" bi verovatno dovela u pitanje Alegrija, jer Juve već ima naslednika, svoju legendu Zidana koji čeka mesto na klupi i kako se priča, izvesno je, biće novi trener Juventusa, samo je pitanje tajminga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 02.02.2019
13:32

Sreća Alegrijeva što su doveli 'samostalnog osvajača LŠ' pa ne mora da razmišlja o LŠ. E sad da li će on dogodine odbraniti LŠ ili će Juve dovesti ZiZu-a kako bi obezbedio Juveu kontinuitet od bar 4-5 uzastopno osvojenih LŠ ostaje da se vidi (barem još toliko titula LŠ može izlizani da im osvoji, pogotovo u kombinaciji sa ZiZu-om). :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 02.02.2019
01:27

Kako to mislite SAMO TITULA ??? Pa to je ono najvaznije sve drugo je bonus !

avatar
Badr Hari
Saturday, 02.02.2019
13:57

Kraljevska dečica se ne bi složila da titula u ligi ima ikakav značaj, naročito u 'smešnoj' ligi kakva je Španska. LŠ je ne samo najvredniji već i jedini vredan trofej, a liga i kup su 'smešna' takmičenja. Možda ove godine trofej u KK naglo dobije na značaju (sa obzirom da Real stiže na Camp Nou predvođen Mathieu Lahozom, dok su za revanš verovatno ostavili Manzana), ali o tome odlučuju i Čakir, Klatenburg, Rocchi, Oliver, Kassai, Kujpers itd. u zavisnosti od toga da li će ostati verni Kraljevkim tradicijama ili će se privoleti izlizanom carstvu. Ako se desi ovo drugo titula u Seriji A će biti samo bonus. :D

avatar
Badr Hari
Monday, 04.02.2019
16:46

Slažem se. I ne treba da odustaneš od tog mišljenja jer je ono ispravno. E sad' što se to ne sviđa kraljevskoj dečici - šta da se radi... :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 04.02.2019
14:04

za mene je titula domaceg prvenstva prioritet u svim sportovima svih liga u svijetu Bonus je ostatak ali to je moje misljenje takvo kakvo je I nikad necu odustati od njega