U Juventusu novi problem, ode odbrana u paramparčad!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.04.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Sada više nije Kristijano Ronaldo najveća briga...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Novi problem za Juventus, povreda Đorđa Kjelinija. On se pridružio Barzaljiju, Džanu, Kaseresu, pa se pretpostavlja da će Alegri imati dosta problema da sastavi odbranu za sutrašnje četvrtfinale sa Ajaksom.

Bonući i Rugani će početi meč, a Kanselo će se preseliti na klupu, jer je De Šiljo bolji u defanzivi, levo će Aleks Sandro dobiti šansu.

U veznom redu, Pjanić i Matuidi su neprikosnoveni, uz njih verovatno Bentankur, jer je za Kediru rano, posle operacije srca, mada je dobio šansu protiv Milana.

Izgleda da je Kristijano Ronaldo ubedio Alegrija, da je spreman za meč, u tom slučaju, Dibala će biti zakucan za klupu, Bernadeski i Mandžukić će sa Portugalcem činiti napadački trio.

Ako se Alegri odluči da ne rizikuje sa Ronaldom, može se desiti da Kin zaigra pre Dibale koji je iznervirao trenera reakcijom posle zamene protiv Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
14:39

Sad je Bentankur, ali, i dalje je Bernadeski Hahaha Kakav li je Kanselo nazad kad je De Siljo bolji od njega Hahaha

avatar
Markos
Tuesday, 09.04.2019
12:29

Ja mislim da Alegri ima neku emotivnu vezu sas De Siljom,ne vidim ni jedan drugi razlog da ovaj stalno igra.Ubedljivo najgori igrac Juventusa u zadnjih 10 godina. Sjedi Kanselo na lupi mozda i najbolji desni bek trenutno u evropi,strasnooo.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 09.04.2019
19:51

De Siljo je imao jednu ili dve lose utakmice, uz par nepromisljenih poteza, sve u svemu za te pare je kad je tek dobio priliku pokidao odbranu, a dao je i gol i to kakav :d

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 09.04.2019
11:57

Da bog da im se klub raspao u paramparčad!!!!

avatar
MarioJ
Tuesday, 09.04.2019
10:19

433
Scesni
Kanselo Rugani Bonuci Sandro
Bentakur Pjanic Matuditi
Dibala Ronaldo Madzukic

Igrati otvoreno svoju igru napasti protivnika ne dozvoliti kiks kao u Madridu sa povucenom igrom.

avatar
Brat Marchisio
Tuesday, 09.04.2019
09:27

To sto je "De Siljo" bolji u defanzivi i sto je Alex Sandro poceo pre Spinacole, kostalo je Juve poraza u Madridu. Cim su zaigrala pomenuta dvojica, napravili su epski preokret od 3:0. Alegri ako je toliko limitiran da i sutra postavi mec kao protiv ATM u Madridu, neka sam ode na poluvremenu.

avatar
Markos
Tuesday, 09.04.2019
12:27

Istina,rekao sam ja jos od prvog poraza protiv Atletika,i da prodjemo ovo nekako on ce se opet vratiti na staro odma u cetvrtfinalu. Jednostavno nema herca,zato smo i izgubili finale protiv Reala.