U Junajtedu videli da ne znaju, angažovali profesionalce!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.03.2020.
11:22
Izvor: Sportske.net

Valjda ovo pokazuje koliko je klub očajan...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Možete li iz glave da nabrojite promašaje Junajteda?

Teško, ali sigurno nećete mnogo pogrešiti, a klub je potrošio bogatstvo i retko su uspevali da izvuku vrednost iz uloženog novca.

Da ne nabrajamo, ali samo se setimo Di Marije koji kaže da mrzi svaki trenutak proveden na "Old Trafordu", kupovani su Lukaku, Mihtarijan, ponovo doveden Pogba, setimo se Depaja i Šnajderlina, mada je veliko pitanje da li je problem u njima ili u samom klubu.

Sa druge strane, neki klubovi su takođe trošili ogromne svote, ali je Liverpul doveo Alisona i Van Dajka, no takođe kupio i Endija Robertsona od Hala za samo desetak miliona evra.

Najveći promašaj, makar u smislu plate napravljen je sa Aleksisom Sančezom koji zarađuje 25 miliona evra, sada je na pozajmici u Interu, ali neće biti otkupljen.

Zbog toga je Junajted angažovao tim od osam specijalista u prikupljanju podataka, oni će identifikovati potencijalne mete, takođe pratiti igrače na osnovu specifičnih podataka, upoređivati ih sa onima iz fudbalske škole, ali i blisko sarađivati sa medicinskim timom.

Cilj je jasan, da se ne greši, odnosno smanji procenat uludo uloženog novca, ali i pronađe vrednost za manji novac što neki klubovi uspešno rade.

Tokom zime Junajted je doveo Bruna Fernandeša, za sada je pokazao da će biti pojačanje, a nisu želeli da kupe napadača, stigao je Igalo na pozajmicu. Veći deo novca je sačuvan za leto, i tu ne sme biti greške, pa je klub promenio pristup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Monday, 02.03.2020
14:54

Sanco, kulibali i medison, i imamo ful tim, to ce biti 300 miliona realno ali ako se hoce titula mora da se plati, takvo je danasnje vreme

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 02.03.2020
12:31

Zapravo, ne mogu da se sjetim ijednog dobrog pojacanja. Matic je donekle opravdao, imao je dobrih nastupa, ovaj Mekgvajer nije los ali daleko od toga da je dobar koliko je placen... Ili su kompletni promasaji ili pola-pola.

avatar
devil
Monday, 02.03.2020
14:46

Realno sve koje je doveo Ole su opravdali ocekivanja.Megvajer,WB a I Bruno su top imaju nedostataka ali daleko da su promasaji.James je dobar ali je silom prilika odigrao vise nego sto je planirano ali je za rotaciju ok.Igalo he nuzno zlo sta God pokaze super uostalom nije ni placen nesto osim plate.Najvise promasaja je napravio Van Gal koji je najvise pricao o procesu a nije ga imao.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 03.03.2020
17:13

Van Bisaka i Megvajer su ok, s tim sto je Megvajer preplacen. Za Bruna je jos rano reci, mnogo se od njega ocekuje, vidjecemo sta ce pokazati.

avatar
Man united
Monday, 02.03.2020
16:28

Марсијал и Фернандеш су добра појачања.