U Fulamu uzbuđeni, zna se i zbog koga: "On se vratio i gladan je golova"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.06.2020.
17:57
Izvor: Sportske.net

Sutra se nastavlja sezona i u Čempionšipu.

Beta/Dave Thompson/PA via AP
Beta/Dave Thompson/PA via AP

Povezane vesti

Fudbal se ponovo igra u Engleskoj, povratak su obeležili dueli Aston Vile i Šefilda (0:0) i Mančester sitija i Arsenala (3:0) odigrani u sredu.

Danas su na programu prvi mečevi 30. kola Premijer lige, Norič će ugostiti Sautempton, dok će Totenhem dočekati Mančester junajted.

Sutra su na programu i prvi mečevi Čempionšipa od prekida sezone, a prva dva meča odigraće se na "Riversajdu" i "Krejven Kotidžu", Midlsbro će dočekati Svonsi, dok će Fulam ugostiti ekipu Brentforda (13:30h).

Duel u Londonu će posebno biti interesantan ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, jer će na teren istrčati najbolji strelac Čempionšipa, reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Bivši napadač Partizana je postigao 23 pogotka do prekida, zaista fantastičan rezultat, a interesantno je da će već u prvom meču po povratku na teren imati okršaj sa najvećim rivalom u borbi za titulu najboljeg strelca, Olijem Votkinsom. Mladi napadač Brentforda je postigao gol manje od srpskog fudbalera, ima i dve asistencije više, što će se uzeti u ozbir u slučaju da obojica imaju isti broj postignutih golova na kraju sezone.

Jasno je da svi u Fulamu jedva čekaju da se sezona nastavi, pa su pripremili i prigodan klip, kao najavu za povratak na teren.

U centru pažnje je najbolji strelac ekipe i šampionata, a kako kažu, gladan je golova.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke