U fokusu tri imena, "Lavovi" odjavili Murinja?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 15.04.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net

Francuski velikan izgleda da ipak preferira domaće stručnjake.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Klupu francuskog velikana će po završetku tekuće sezone napustiti Bruno Ženezio, predsednik Ola je već krenuo u potrazi za naslednikom.

Po pisanjima francuskih medija za sada se izdvajaju tri imena, međutim "Posebni" nije spominjan iako su postojale spekulacije da bi se Portugalac mogao okušati u Ligi 1.

Prvo ime i svakako najteže za dovesti jeste Marselo Galjardo, trener River Plejta uživa veliko poštovanje Argentinaca a ima i ugovor do 2021. godine što bi značilo da bi Lion morao izdvojiti značajnu sumu za njegov dolazak.

Takođe se spominje novopečeni trener na velikoj sceni i bivša legenda "Galskih petlova" Patrik Vijera.

Francuz je prošlog leta stigao na Azurnu obalu gde sa velikim uspehom predvodi Nicu, posle ove sezone ima ugovor na još dve sezone.

Bivši fudbaler Arsenala je rad da ostane ali ga finansijske (ne)mogućnosti trenutnog kluba mogu sprečiti u daljem razvoju i prisustovanju na velikoj sceni, Lion mu to svakako može ponuditi.

Bruno Genesio Bruno Zenesio

Treće ime, možda i najlakše za privoleti jeste bivši trener PSŽ-a Loren Blan.

Francuz je slobodan još od kada je završio svoju odiseju Pari Sen Žermenu  2016. godine, međutim po Parizijenu Blan nema podršku svih struktura u potencijalnom klubu.

Ko je idealan naslednik?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Monday, 15.04.2019
21:30

Tesko cu Murinjo pronaci klub. Tako mi se cini. Dosta je izgubio u ovim poslednjim ekskurzijama, Celzi i Junajted. Donosi puno negatvnoh stvari sa sobom u klub. Anti fudbal, nezanimljiv fudbal, los publicitet, los odnos sa igracima i upravom. Mislim da je njegovo vreme proslo.

avatar
Skontov
Monday, 15.04.2019
19:26

Venger? Voli da pruza sansu mladjim igracima sto je i politika kluba. Idealan za njih.