U Egiptu odbijaju da prihvate, nada umire poslednja!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.05.2018.
10:02
Izvor: Sportske.net

U vezi povrede Mohameda Salaha javilo se i Ministarstvo sporta Egipta.

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Povreda Mohameda Salaha u sinoćnjem finalu Lige šampiona uplašila je mnogobrojne navijače Egipta, ali i neutralne ljubitelje fudbala.

Strahuje se da će "Faraon" morati da propusti Mondijal u Rusiji nakon fantastične sezone u Liverpulu, ali najnoviji navodi javljaju da postoji velika šansa da se Salah nađe na spisku putnika za Rusiju.

Prema informacijama poznatog egipatskog novinara Marvana Ahmeda, tamošnje ministarstvo omladine i sporta potvrdilo je da će Salahu biti potrebne dve nedelje kako bi sanirao povredu ramena, te da će se nakon tretmana u Engleskoj vratiti u kamp egipatske reprezentacije u Italiji.

Ministarstvo je takođe navelo da će se fudbaler Liverpula ipak naći na konačnom spisku selektora Egipta Ektora Kupera koji će Argentinac objaviti najkasnije 4. juna.

Da li je ovo čisto smirivanje strasti ili neko iz egipatske vlade zna nešto što Jirgen Klop nije znao sinoć, ostaje da se vidi.

Nema sumnje da bi ovakav ishod obradovao mnoge navijače širom sveta, posebno jer je nekadašnji fudbaler Bazela, Čelsija i Rome zaslužio da se svetu predstavi i na najvećoj fudbalskoj pozornici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 27.05.2018
21:30

Salah je prvi zakačio ruku za Ramosa, desnu ruku.. I Ramos je pao na nju.. Kako objašnjavate činjenicu da je Salah povredio levo rame a ne desno? Nije Ramos Koperfild pa da ga namerno povredi u kontra rame.. Tužno je koliko mrzite nekoga a da čak niste ni svesni da vam je jedini argument protiv vas!

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 28.05.2018
08:43

Time sto ga je tako drzao do samog kraja je doprineo da se Salah okrene i padne na drugo rame, bilo bi previse ocigledno da ga obori na (is)to rame.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
18:06

Na turnirskim takmicenjima mnogo (vise) znaci kada ti je najvazniji igrac spreman jer ionako u rotaciji biva samo 14-15 pojedinaca koje selektor koristi cak i kad su mnogo jace reprezentacije u pitanju. Drugo bi bilo da se igra 34 ili 38 kola jer tu isto znaci da ti najbolji bude zdrav, ali, moras nekako da imas i pomoc drugih dok ovde i taj jedan ili dvojica mogu da iznesu (sve) zato sto se igra samo nekoliko nedelja, zavisi dokle stignes...

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
14:16

Starno ce biti steta, ako ovakvu sezonu Salah ne krunise igranjem na svetskom. Ko zna da li ce se ikad vise plasirati.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 27.05.2018
12:05

Ja ne bih verovao ni rec Egipatskim izvorima i ministarstvima. U krajnjoj liniji ovo nije toliko udarac za Egipat koliko licno za Salaha. Egipat je limitiran tim bez sansi za visok plasman ali je on decko zasluzio da okusi svetsko i da se pokaze na najvecoj sceni.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
13:32

Nije toliki udarac za Egipat? 90% reprezentacija (ili 80% jer obicno postoji i nekoliko njih koje nemaju gotovo nikakve sanse) koje se plasiraju na SP za osnovni cilj imaju da prodju grupu, a oni bi sa njim to svakako mogli...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
17:31

Za sta jako malu sansu? Ta grupa je prilicno slaba, sa njim imaju opipljivu sansu da prodju grupu, a sve preko toga je premija i senzacija, uostalom, i kod nas tj. i u nasem slucaju je tako. Niko od njih sigurno ne ocekuje da budu u finalu.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 27.05.2018
15:10

Receno u smislu da je to za Salaha kompletna katastrofa a Egipat ce igrati sa igrackim kadrom koji ima. Oni su ionako imali jako malu sansu a Salah ne moze sve. Vidi recimo Ronalda koji je u Portugalu igrao sa majstorima fudbala pa su tek 16te osvojili nesto i to rekao bih slucajno. Egipat osim par prosecnih igraca kao Hegazi, El Mohamadi, Ramadan Sobi i El Neni ima vise rupa nego pokrivenih pozicija a recimo Portugal je svojevremeno bio jak kao zemlja od golmana i odbrane preko veze koja im je uvek opako dobra pa nista, ni Ronaldo nije pomagao i to Ronaldo iz najboljih dana kada je pretrcavao, davao slobodnjake, asistirao, driblao i sve.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
10:12

Ako ne bude spreman, mnogostruko ce porasti sanse Rusije da prodje dalje.

avatar
indosrbija
Sunday, 27.05.2018
10:07

Toliko o spancima,ramosu,itd..pa ko moze da ih voli,njih i njihovu ligu..uzasni su.