U Dortmundu pobesneli, za poraz od Totenhema kriv je - frizer!?

Autor: Ivan Cvetković
petak 15.02.2019.
15:13
Izvor: Sportske.net

Nemačka javnost se obrušila na "Milionere".

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Borusija je u Londonu zabeležila težak poraz u osmini finala Lige šampiona, Totenhem je bio bolji sa 3:0.

Nemci nisu ličili na sebe pošto nisu uspeli da nametnu svoj ritam igre na Vembliju što su "Pevci" itekako dobro iskoristili.

Predstoji revanš na Vestfalenu, a ako je negde moguće nadoknaditi minus od velika tri gola onda je to svakako ovaj stadion.

U međuvremenu se pojavila informacija da su Aksel Vitsel, Rafael Gerero, Dan-Aksel Zagadu, Abdu Dijalo i Jakob Brun Larsen pozvali poznatog londonskog frizera Šeldona Edvardsa koji se brine o kosama brojnih javnih ličnosti iz sveta sporta.

Englez je čak i dolazio u Dortmund kako bi ošišao fudbalere tog kluba, ali sada je nastao problem jer se on našao u hotelu nekoliko sati pre početka meča.

"Danas imamo generaciju fudbalera koja se potpuno drugačije priprema za meč u odnosu na moje vreme. Ovo nije trebalo da se desi i više se neće dešavati. Porazgovaraćemo sa igračima, ali naravno da šišanje nije poremetilo ekipu. Mi smo izgubili na terenu, tamo ćemo i tražiti uzorke", jasan je direktor "Milionera" Hans-Joakim Vacke.

Neki bi zbog šišanja mogli da "izgube" i glavu...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Saturday, 16.02.2019
09:34

Nije frizer kriv,cak i da je on malo poemetio te igrace ceo tim se na terenu nije video.Dobro je to sto se Direktor nije izvlacio.