U Čelsiju svesni situacije, novi ugovor za jednog od najiskusnijih

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.03.2019.
18:21
Izvor: Sportske.net

Zbog odluke FIFA uprava "Plavaca" se bacila u akciju.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kako stvari stoje, Čelsi neće moći da kupuje igrače u naredna dva prelazna roka.

Zbog ilegalnog angažovanja maloletnih fudbalera, dobili su zabranu od strane FIFA za registrovanje novih igrača u naredna dva prelazna roka i zbog toga će morati da se okrenu igračima koji su napozajmicama, ali i fudbalerima sa kojima Maurcio Sari trenutno raspolaže.

Tako će novim ugovorima pokušati da zadrže što veći broj igrača, a novi ugovor se sprema da potpiše i David Luiz.

Ovaj 31-godišnji štoper je standaradan kod Sarija u postavi, upisao je 27 nastupa u Premijer ligi, još 10 u ostalim takmičenjima.

Već neko vreme pregovara sa upravom oko nove saradnje, problem je to što uprava "Plavaca" ima takvu politiku da igračima starijiom od 30 godina nude samo jednogodišnji produžetak saradnje.

Luzi želi više od toga, njegov aktuelni ugovor ističe na kraju tekuće sezone, ali izgleda da su dve strane pronašle kompromis i Brazilac bi uskoro trebalo da stavi paraf na novi ugovor.

Na pitanje da li ćemo ga u plavom dresu kluba sa "Bridža" gledati i naredne sezone, Luzi je rekao sledeće.

"Mislim da hoćete. Pregovaramo sa klubom. Svi znaju da ja volim ovaj klub, osećam se dobro ovde i srećan sam. Radim svoj posao veoma dobro i mislim da će se puno stvari dogoditi.

Imam najbolji posao na svetu, tako da sam motivisan svakog dana. Volim fudbal, da ga ne volim ne bih ga više igrao
", istakao je iskusni štoper Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tbr
Thursday, 14.03.2019
19:52

Treba njemu dati i novi ugovor i kapitensku traku, imao je nekoliko kikseva, nije da nije, ali je većinu utakmica odigrao doktorski, 80% golova smo zapravo primili zbog one prevare Markosa Alonsa, Emerson je za njega Roberto Karlos i Ešli Kol u jednom...

avatar
Stabber
Wednesday, 13.03.2019
22:33

Dobar je David, nego nama fali dobar desni bek, koliko sam ja do sada primetio Aspilikueta se gubi u ovom Sarijevom fudbalu, nije taj tip igraca kom odgovara pas igra. Nas veliki problem su bekovi koji nisu ofanzivni kao na primer kod Gvardiole, ali Gvardiola se i otvorio da ih dovede a mi? Jos nista...