U Čelsiju oduševljeni, evo ko će najviše profitirati od slučaja "Kepa"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 02.03.2019.
14:12
Izvor: Sportske.net

Neka vrsta nagrade za sve.

AP Photo/Alastair Grant
AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Afera "Kepa" ne prestaje da zabavlja ostrvsku javnost.

Nakon što je Španac odbio da izađe iz igre nakon što je Mauricio Sari odlučio da ga zameni u finalu Liga kupa protiv Sitija, Španac se našao na tankom ledu.

Strateg "Plavaca" je ekspresno reagovao i već na sledećoj utakmici stavio Vilija Kabaljera koji će, čini se, najviše profitirati od čitave priče.

Naime, u klubu su oduševljeni kako je Argentinac stoički podneo čitavu situaciju, pa su spremni da mu ponude produžetak saradnje na još jednu godinu, piše Telegraf.

Jedini problem bi mogo da predstavlja ograničenje fudbalera koji nisu odrasli u Velikoj Britaniji, pa će nakon odlazaka Kejhila, Grina, Drinkvotera i Mozesa morati da popune kadar domaćim igračima.

Narednog leta će već biti drugačija priča...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 02.03.2019
17:34

Karijera rezervnog golmana je najbolji posao na svetu. Pamte svi i mocnog Pinta iz Barselone koji je preblejao iza Valdeza celu karijeru. Tako i Kabaljero. Presedi u Celsiju na klupi celu godinu, trenira, odigra tri cetiri liga kup utakmice i to mu je to.

avatar
adidas forever
Tuesday, 05.03.2019
19:48

Ubedljivo najbolji posao na svetu. Rekreativac Pinto da nije bio rezervni golman Barse morao bi da sakuplja ekipu za rekreaciju, da rezerviše i plaća termine itd. Ovako su njemu plaćali, a ekipu za rekreaciju je imao svakog i teren za dž. :D

avatar
Stabber
Saturday, 02.03.2019
15:16

Po meni je Kabaljero dobar golman