U Čelsiju iznenađeni što Teri želi da ode

Autor: Beta Beta
utorak 02.02.2016.
19:39
Izvor: Beta

Privremeni trener fudbalera Čelsija Gus Hidink rekao je danas da je bio iznenadjen odlukom Džona Terija da saopšti da će na leto, kada mu istekne ugovor, otići sa Stamford Bridža i dodao da uprava i dalje želi da razgovara sa kapitenom oko mogućeg nastav

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Teri (35) je rekao da mu uprava neće ponuditi novi ugovor pa će na leto otići iz kluba. On je sa 14 godina prešao u Čelsi i od tada nije menjao klub. Britanski mediji spekulišu da bi Teri na leto mogao da potpiše za neki američki ili kineski klub.

Uprava Čelsija je iznenađena odlukom Terija da saopšti da neće produžiti ugovor.

"To je bilo prilično iznenađujuće, ali ima pravo da uradi ono što je uradio.

Mnogo volim Džona, način na koji igra i njegovu posvećenost timu i tako će biti i dalje. U poslednjih nekoliko dana smo razgovarali o mnogim stvarima u fudbalu i znam da će nastaviti da igra na istom nivou"
, rekao je Hidink za Gardijan.

"Džon ima pravo da se predomisli s obzirom da njegov ugovor ističe na kraju sezone. Ali, klub i dalje želi da razgovara i vrata su i otvorena. Nije doneta nikakva posebna odluka. Mora da se vidi i šta će misliti novi trener. Vrata nisu zatvorena i razgovor je uvek moguć", dodao je holandski trener.

Upitan o Terijevim nastupima, nakon što je Čelsi neporažen u devet utakmica u svim takmičenjima od otpuštanja trenera Žozea Murinja u decembru, Hidink je rekao da je kapiten "dobro fizički pripremljen".

"On nije ono što obično vidite kod 35-godišnjeg fudbalera. On je spreman i dobro igra i tako će nastaviti. Razgovarali smo o tome, ostaće profesionalan i nastaviće naporno da trenira", rekao je Hidink.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 03.02.2016
03:37

Hiddink i Terry i sledece sezone u Celsiju,ja se nadam :)

avatar
PakyCFC
Tuesday, 02.02.2016
22:28

Teri i Hidink zaslužuju i sledeće sezone da budu u Čelsiju.

avatar
Plasticni Ja
Tuesday, 02.02.2016
21:26

Daj produzite ugovor Hidinku, trenutno nema boljeg slobodnog trenera.

avatar
NIKE
Tuesday, 02.02.2016
21:17

Plava 26ica će zauvjek ostati na terenu - najbolji kapiten koga je tim ikada imao, jedino se Vejn Bridž neće složiti s tim, ali njegova ljepša polovina sigurno da hoće. #JT26

avatar
SAB
Wednesday, 03.02.2016
18:39

Pazi, Gigs je rodjenom bratu preoteo zenu, a Teri sto je preoteo kolegi, pise se kao da je bacio atomsku bombu na Bridza

avatar
Can Demir
Tuesday, 02.02.2016
21:04

Terry zaslužuje novi ugovor jer je legenda Čelzija.