U Čelsiju burno nakon debakla u Mančesteru, Murinjo isprovocirao Lamparda!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 12.08.2019.
12:38
Izvor: Sportske.net

"Posebni" kritikovao izbor igrača koji su istrčali na "Old Traford".

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

Lampard je imao vatreno krštenje u Premijer ligi, njegov Čelsi je savladan sa 4:0 od strane Mančester Junajteda. "Plavci" su imali svoje šanse, čak i bili bolji tim tokom većeg dela utakmica posebno u prvom poluvremenu, ali je izostala realizacija.

Junajted je koristio svoje šanse dok Čelsi ne, bivši stručnjak Čelsija a sada analitičar u Skaj Sportu je imao šta da zameri Lampardu.

"Moj osećaj je da je trebalo početi sa igračima koji znaju da igraju ovakav tip utakmice. Alonso, Kante i Žiru su bili na klupi, iako ovo nije Junajted koji plaši protivnike ipak se igra utakmica na "Old Trafordu" i to jeste Mančester Junajted."

"Malo više iskustva bi donelo dobro ovom timu. Ako pogledamo partije Maunta, Abrahama, čak i Kristensena, za ovakav tip mečeva vam ipak treba više", izjavio je Murinjo na svom novom poslu.

Murinjo

Ovakva zapažanja se pak nisu dopala Lampardu.

"Nije mu se svidela partija Mejsona Maunta? Da li je stvarno rekao Mejson Maunt? Ne brinem oko toga šta drugi govore, ono što je jasno a to je da trenutno imamo ovakav sastav i ja verujem u njega", izjavio je Frenk Lampard posle utakmice.

Novi trener "plavaca" bi mogao da se navikne na ovakve oštre kritike Portugalca zbog novog angažmana "Posebnog", ali je do Lamparda da dokaže suprotno.

Čelsi čeka meč Superkupa Evrope sa Liverpulom u sredu a zatim i premijera na "Stamford Bridžu" u nedelju kada dočekuju Lester Siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Tuesday, 13.08.2019
11:56

Komentare daje čovek koga više neće ni jedan veliki klub, ali on i dalje mašta o tome, a usput radi kao komentator i kritikuje klubove i to dva kluba iz kojih je najuren, izbačen i oteran. A novinari to prenose kao bitnu vest. Sjajno!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Tuesday, 13.08.2019
11:12

I sam murinjo je rekao da nemozes kao analiticar znati kako je u klubu i zbog cega ti igraci nisu startovali, kao drugo nije nas utd razbio igrom nego te sanse iskoristio a chelsea nije i gotovo to su samo izgubljena tri poena i idemo dalje bice jos ovakvih rezultata ove godine i svaki chelsijev navijac to zna da chelsea izgubila hazarda da imamo transfer ban da ce sansu dobiti mladi igraci iz Akademie, mene interesuje da vidim kad se svi povredjeni vrate rlc odoi james rudiger kako ce tada funkcionisati Chelsea, samo jedno znamo neku ekipu ima da razbijemo neko ce nas pobediti i tako.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 12.08.2019
14:33

Ima smisla to sto govori Murinjo, ali uzmimo primer Pedra koji je najiskusniji u Celsiju i koji ima stotine jakih utakmica, lik je odigrao totalno pogubljeno, uz Zumu najslabiji akter meca.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 12.08.2019
13:54

Alonso ne treba igrati. Dobar je igrac ali kada se igra na brzinu on nema sta da trazi, protiv protivnika koji su „mesarski“ nastrojeni ide Alonso. Ziru mozda je i trebao poceti a mozda i ne ali ga je ranije trebao ubaciti. Maunt je odigro do neki 50 min. dobro nakon toga je krenuo njegov pad a on umjesto njega da izvadi vadi Barklija. Greske su to ali ne neke koje nece Lamps uvideti. Tezak je poraz ali igra nije bila toliko razocaravajuca bilo je dobri stvari, bilo je i gresaka Zume dok recimo Murinjo spominje Kristensena koji nije kriv ni za jedan gol. Ja ne sumnjam da se stavljaju dobri temelji ali dok se „kuca“ izgradi treba i zivaca i vremena.

avatar
The_Matrix
Monday, 12.08.2019
13:50

Zasto isprovocirao kada je rekao istinu!? Kante je srce veznog reda i bez njega se ne ide u derbi meceve. Ocigledno su podcenili Mancester i zato im se obilo o glavu

avatar
LFC 19-ta
Monday, 12.08.2019
13:20

Mount je odigrao super. Ali kad salah odigra kao mount daje 2 gola sigurno. Jer ima iskustvo velikih meceva i uzima stvar u svoje ruke. Rekao je da je previse mladih igraca i plus neuigranih iako je celzi igrao dobro, ali tome ima kljucni razlog. Ovaj united igra tako sto pusta protivnik da igra. Vidjecete u srijedu ustvari kako je celzi ovako mlad nemocan, a ima jednu jedinu sansu da dobije u srijedu, a to je da ne znam sto treba da se desi da liverpool ne uzme loptu i sakrije je... Ovo nije veliki tim Celzija ove godine, i imace tezak zadatak da se bore sa ovima manjima koji kad osjete da nijesi jak, igraju mnogo jace nego nekad protiv sitija i livera kad se unaprijed predaju. Ukratko, ocekivanja za Celzi su kao da je i dalje ekipa koja treba da bude strah i trepet, a ne da to nijesu, nego... da se ne ljute plavci.

avatar
bebel
Monday, 12.08.2019
13:13

O, javio se najveći svih vremena, odavno bez angažmana, da doda soli na ranu mladom kolegi. A da je dobronamjeran, mogao je i u onom rezultatskom debaklu Čelzija uočiti nešto pozitivno u igri gostiju, koji su većim dijelom utakmice bili dosta dobri na terenu, ali bez sreće u realizaciji. Da je on kojim slučajem jučer dobio dva gola iz kontri nakon nedosuđenih prekršaja, danas bi razapinjao sudiju koji je u dva navrata žestoko oštetio Čelzi, ali ne, ipak je to Mourinho, otrovan i sujetan do bola.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 12.08.2019
13:09

U Celsiju treba nesto da se menja, a ne doveka da se oslanjamo na olupine kao sto su Alonso, Ziru i neki ostali iskusniji igraci koji vise nisu ni za Burnley. I pored ovog poraza ja podrzavam Lamparda. Konacno ti mladi koji su zarili i palili u mladjim kategorijama treba da dobiju sansu.