U Borusiji su ljuti na Obamejanga!

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.02.2017.
11:29
Izvor: Beta

Uprava Borusije iz Dortmunda zatražila je od svog fudbalera Pjera-Emerika Obamejanga da ne priča u medijima o mogućem transferu, nakon što je nagovestio da bi na kraju sezone mogao da napusti klub.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Obamejang je početkom nedelje rekao da bi mogao da napusti Dortmund na kraju sezone, pošto želi da napreduje u karijeri, a španski mediji spekulišu da je za njega zainteresovan Real Madrid.

Upravi Borusije se ne svidjaju izjave napadača Gabona, a sportski direktor Mihael Zorc savetovao mu je da prestane da daje izjave i da se koncentriše na utakmice i plasman kluba u Ligu šampiona.

"Imali smo kratki sastanak sa Obamejangom i savetovali smo mu da daje manje izjava o planovima za leto, a da se više koncentriše na plasman u Ligu šampiona. Imamo sjajan odnos sa njim, ali morali smo da uradimo nešto i pokažemo da je naš fokus na sportski deo fudbala", rekao je Cork nemačkim medijima.

Obamejang je postigao 16 golova u 16 prvenstvenih utakmica, a Borusija je četvrta na tabeli sa 31 bodom, i ima bod zaostatka za Ajntrahtom na trećem mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Borusija će u subotu igrati protiv drugoplasiranog Lajpciga, koji ima 42 boda. Prvi je Bajern iz Minhena sa tri boda više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 02.02.2017
15:01

nemaju oni sta biti ljuti, kao ni navijači! Prvo nek postanu veliki klub, stvarno je vrijeme, pa onda nek se ljute. Ne mogu svi igrači biti krivi, a klub u pravu! Znači poduplati cijenu ulaznica, ogromna sramota je da klub sa najvećom posjećenosti zarađuje upola para kao najveći klubovi na svijetu (oko 60 miliona, pa to je sramota!!!). Zato sam ja prestao navijati za bvb nakon dugih 19 godina! škrte ljude ne volim!!!

avatar
MSSZRMK
Thursday, 02.02.2017
15:00

Benzemu prodati Arsenalu i dovesti njega jer je Karim ocajan cele sezone trpimo ga vec 8 godina skoro.

avatar
Ricardo
Thursday, 02.02.2017
13:44

Aguero out, Obamejang in. Za iste pare. Sterling klupa. Dechko pravi razliku,ali strah ga da shutira. On dodje ko Lakica Markovic +

avatar
Messi plati porez :D
Thursday, 02.02.2017
15:14

Shity ima navijace?

avatar
Ricardo
Thursday, 02.02.2017
18:26

Ne,nego cemo navijat samo za Real,Barcelonu,united i Bayern. To mu dodje ko parlament u americi. Imash dve struje. Samo najbogatiji moze biti senator. Niko drugi nema pravo. Niko... E, vi mi na to licite. Po vashoj logici niko ne sme da kupuje skupe igrace. Manchester ako kupi Pogbu,on ima pravo, a City, Burnley ili Palas, oni nemaju,jer svi treba da budu ispod Uniteda. Kakva logika. Ne znam sta cete pricat za 10 god kad i dalje budete ispod Sitija. Pricacete o dozivljajima iz davnina. Fujj... Na sajtu ima raznih navijacha,ali najarogantniji i najlicemerniji ovi unitedovi,cast dzoniju stulicu(nick kako bese) i ponekim izuzecima kojima se javno izvinjavam i koristim priliku da kazem za onog Manunited,Adnan, Mourinjo i ostali,ljudi kad vas neko odere od fudbala,vi komentarishete da vas sudija pokrao,da ste bili bolji. I najvise ima navijaca uniteda,tacno je,ali to samo zbog Vidica(legende), pa ste preko njega culi za taj tim. Kazem opet,nesporski i vrlo pokvareno. Eto ima raznih navijaca,ali Citi vam nabio komplexe, 100 Pogpanjo,100 grizman, pa neki novi josh 100,ali sta ima veze ,vi imate pravo na to... Udarite minuse ima vas milion :)

avatar
MANUTD
Thursday, 02.02.2017
16:29

Da, sinoc sam ih video svu cetvoricu kako se raduju posle pobede na Vest Hemom.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 02.02.2017
12:39

Igrac takvog kvaliteta i treba da ode, da se bori za LS i ostale trofeje. Ali ne treba da laprda u javnosti kako hoce da ide, tako samo narusava atmosferu u svlacionici. Gotivim Borusiju, imaju jako talentovan tim, ali pored Bajerna tesko ce se 'leba najesti. Samo da ne rasprodaju pola igraca, za 3 godine mogu da se bore za LS sa ovim timom.