U Bešiktašu potvrdili - počinje ''Operacija Partizan''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.08.2018.
23:53
Izvor: Sportske.net

Osokoljeni su večerašnjim preokretom...

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Ekipa Bešiktaša prikazala je dva svoja lica večeras na gostovanju Erzurumsporu, u drugom kolu turske Superlige. Domaćin je dobio prvo poluvreme, ali je u nastavku tim iz Istanbula pokazao svoje pravo lice i na kraju trijumfovao sa 3:1.

Ono što sada očekuje Bešiktaš jeste gostovanje u Beogradu protiv Partizana, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope. Taj meč je na programu u četvrtak u 20:30h, a na klupskom sajtu Bešiktaša večeras je praktično potvrđeno da od sutra počinju pripreme za taj duel.

''Sutra u 11 časova počinje trening Bešiktaša u sklopu priprema za prvu utakmicu protiv Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope'', navodi se na njihovom sajtu.

Inače, kada je u pitanju utakmica sa Erzurumsporom, trener Senol Guneš je izrazio zadovoljstvo samo igrom u drugom poluvremenu.

''Bila je dobra atmosfera u Erzurumu. Nismo dobro započeli utakmicu, za razliku od domaćina. Isto je bilo i u prošloj utakmici. Išli smo na tri gostovanja, ali bez obzira na to, ja imam igrače koji će igrati sve bolje'', optimista je Guneš.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke