U Bavarskoj jasni: "Mi smo autsajderi!"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 18.02.2019.
21:09
Izvor: Sportske.net

Neobična situacija za klub kakav je Bajern.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Sutra se na "Enfildu" sudaraju dva giganta evropskog fudbala, Liverpul će ugostiti minhenski Bajern u jednom od derbija ove faze takmičenja.

Bavarci ce nastupiti najverovatnije bez dvojice igrača, ali šampion Nemačke polako pronalazi svoju dobro poznato formu te je uspeo da se približi "Milionerima" u Bundesligi na samo dva boda, doduše sa utakmicom više od rivala iz Dortmunda.

Sa druge strane "Redsi" nisu izgubili već 12 utakmica zaredom na Enfildu - deset pobeda uz dva nerešena ishoda na terenu svoje tvrđave.

Međutim, u izjavi za engleski Telegraf, Džošua Kimih ulogu favorita prepušta Klopovom timu.

"Liverpul ima više šanse za prolaz. U dobroj smo poziciji, približili smo se Borusiji takođe smo u četvrtfinalu kupa Nemačke i još uvek u Ligi šampiona. Sa druge strane, Liverpul igra zastrašujuće, u ligi imaju samo jedan poraz i dozvolili su samo 15 golova svojim protivnicima dok se mi sa druge strane mučimo sa konstantnošću", zaključio je Nemac.

Da li je ovo psihološka igra beka Bavaraca i reprezentacije Nemačke i kako će ovo proći kod "Redsa" ostaje da se vidi u utorak od 21 čas. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
THE NORMAL ONE
Tuesday, 19.02.2019
13:28

Biće napeto. Biće 4:1

avatar
Bayern-MiaSanMia
Tuesday, 19.02.2019
09:22

U svakom slucaju bice spektakl!

avatar
Karambol
Tuesday, 19.02.2019
02:44

Sve to stoji da Liverpul igra lep fudbal,ali u ovakvim utakmicama Bajern je Bajern, najbitnije je sutra da postignu makar jedan gol na Enfildu pa cak i sa porazom od jednog gola razlike ne bi bilo strasno jer bi odluka bila na Alianc Areni.

avatar
Mladen
Monday, 18.02.2019
23:44

Pa šta je tu čudno Liverpul igra u ovom trenutku prelep fudbal. Nadam se da Bayern može proći