U Barsi se našli prozvanim, odgovorili Klopu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.04.2019.
15:48
Izvor: Sportske.net

I to indirektno.

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Jirgen Klop nije impresioniran Barselonom, ali ni stadionom "Nou kamp".

Atmosfera na ovom stadionu je daleko od one atmosfere koja vlada na "Enfildu", pa je to verovatno razlog zašto Nemac nije previše oduševljen.

"To nije fudbalski hram", napisao je on.

U Barseloni su se našli prozvanima, pa su odlučili da mu odgovore. Indirektno.

"Ovo je Nou kamp. Naš dom. Naš hram. Naša tvrđava
", napisali su na zvaničnom Tviter nalogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.04.2019
18:37

ko oće atmosferu nek ide u njemačku ko je tamo bio na stadionu i na ulici prije utakmice zna sta je fudbal i u rimu je dobro nabrijano ja to volim

avatar
Rosso 21
Tuesday, 30.04.2019
16:44

Bićeš ti impresionioniran Mesijem i Dembeleom, ne brini.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 30.04.2019
16:39

svakog vikenda turisti iz celog sveta napune tribine stadiona.

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 30.04.2019
16:36

Osim pevanja himne na pocetku, Liverpulovi navijaci nisu nipocemu posebni. Tokom utakmice nemaju nista bolje navijanje nego navijaci drugih klubova.

avatar
äxwell
Tuesday, 30.04.2019
20:04

U zadnje vrijeme veliki broj turista je unistio atmosferu. Ali na velikim utakmicama kako u ligi tako i u LS su najjaci u Engleskoj!

avatar
Rise up
Tuesday, 30.04.2019
16:30

Preglupa izjava Klopa. Cinjenica je da na utakmicama Barselone ima dosta turista ali je za svakog katalonca Nou Kamp fudbalski hram. Ne samo za katalonce, nego bilo koji tim nebitno da li je 3 ili 4 liga svi navijaci smatraju svoj stadion hramom.

avatar
P. S.
Tuesday, 30.04.2019
19:53

Da, jedna od najglupljih koje sam pročitao u poslednje vreme. Ako se pod 'hramovima fudbala' podrazumevaju najčešće ovalne građevine sa travnatim terenima u sredini, spremne da prime upola manje gledalaca od Camp Nou-a, ali onih koji će razjareno skakati i urlati za svaki aut kao da je penal, urlati na svaki kontakt tražeći crveni za protivnika, te provaljivati u teren krvavih očiju i iscepanog grla za pogodak u leđa ili rame protivničkog igrača u njegovom šesnaestercu, onda je u pravu... Camp Nou definitivno nije hram fudbala već hram sporta i kulture (i to one multinacionalne), mesto sa koga je jedan Atletiko ispraćen aplauzom (i to ozbiljnim) kada je uzeo Barsi titulu ispred nosa, uprkos što je tom remiju kumuvao sudija.

Sa druge strane znamo kako su dočekivani i ispraćani fudbaleri Barse sa Kalderona i Wanda Metropolitano 'hramova fudbala', ne tako davno videli smo i United-ov 'hram fudbala' Old Trafford kada je gostovala Barsa, a znamo i kako će biti dočekani na Klopovom 'hramu fudbala' Anfieldu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 30.04.2019
15:50

Jeste hram i velelepno zdanje, ali, nije grotlo kakvo bi moglo da bude.