U Barsi se boje najgoreg, može li Senegalac da pomogne?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.12.2018.
14:12
Izvor: Sportske.net

Uskoro se fudbaleri aktuelnog prvaka Španije vraćaju treninzima.

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Božićna pauza je gotova, Barsa će danas održati dva treninga iza zatvorenih vrata, a ekipi se priključio i Samuel Umtiti.

On je prethodne tri nedelje proveo u Dohi na specijalnoj klinici, gde je putem konzervativne fizioterpaije i tretmana rehabilitacije pokušao da popravi situaciju sa problematičnim kolenom.

Ipak, po njegovom povratku se još jednom stekao utisak da nema preteranog boljitka i da će Francuz morati pod nož.

Umtiti je uporan u nameri da izbegne odlazak na operacioni sto, nadaju se i u Barsi da to neće morati da se desi, jer bi u slučaju da mora pod nož, za štopera "Blaugrane" sezona bila završena.

Zbog njegove specifične i nezgodne situacije, kao i povrede Tomasa Vermelena, angažovan je i Džejson Muriljo iz Valensije, a prvom timu je priključen i Senegalac koji je letos stigao iz Epena, Musa Vage.

Vage igra na poziciji desnog beka, izuzetno je brz, a može a igra i po levom boku u odbrani, u prvom delu sezone je igrao za Barselonu B i izgleda da je oduševio sve u klubu, očekuje se da u januaru bude registrovan i na raspolaganju Valverdeu.

Bilo kako bilo, Umtitijev problem je svakako loša vest za Barsu, novajlija Muriljo je trenirao sa novim saigračima i pre pauze, jasno je da Valverde što pre želi da ga upozna sa sistemom, kako bi se eventualni odlazak Umtitija na operaciju što manje osetio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke