U Barsi sav prljav veš pokuljao napolje, ali dobra vest je, klub prelomio, ovo je prvo pojačanje za leto!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.02.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

Igrač odbio Engleze, nema više sumnje, ali Barsa ne može da čeka leto. Kako sada prevazići probleme?

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Iz Barse je pokuljala sva prljavština i loši odnosi u svlačionici, i dok Đerar Pike traži od igrača zajedništvo, ono što je napravio sukob Mesija i Abidala deluje nepopravljivo.

"Moramo da bude jedinstveni, ne pomaže da sada jedni druge gađamo uvredama, moramo da se fokusiramo na igru, na naš stil, to će jedino pomoći. Do sada smo sve teške trenutke prevazilazili jedinstvom", rekao je Pike.

On je dodao da samopouzdanje nije poljuljano nakon šokantne eliminacije iz kupa.

Podsetimo, Abidal je optužio igrače da su minirali Valverdea, ali je Mesi javno pitao direktora da kaže imena i rekao da svako mora da preuzme deo odgovornosti. Nije tajna, Argentinac je ljut jer klub nije učinio dovoljno da dovede Nejmara, a deo svlačionice bio je i protiv dolaska Grizmana. Sada se spekuliše da će Mesi iskoristiti klauzulu i otići ovog leta, a već smo pisali da je zainteresovano pet klubova, ali da jedan ima prednost u odnosu na ostale.


Mediji u Španiji tvrde da Englezi već razmišljaju kako da oslobode budžet za platu Mesija, koji bi zaigrao sa najboljim drugom. Ali, za sada, sve su to spekulacije. Barsa nije igrala loše, ali ne daje golove, zbog toga je jasno da će morati da uslede velike promene, Suarez je povređen, ali se priča da u klubu ne veruju da on može da se vrati na nekadašnji nivo.

Sve je izvesnije da stiže Lautaro Martinez, ne samo da je odbio ugovor sa Interom, već je navodno odbio i ponudu Junajteda i Sitija, želi u Barselonu. Katalonci bi morali da plate klauzulu od 111 miliona u prvoj polovini jula. I ne samo to, odlazak Mesija bi kao jedinu mogućnost ponudio povratak Nejmara, ali za ta dva transfera bilo bi potrebno najmanje 250 miliona evra. U situaciji kada bi Mesi otišao bez obeštećenja, Kutinja niko ne želi, Dembeleu je takođe pala cena (priča se o Romi), Umtiti neće da napusti klub, jasno je, neće biti nimalo lako rešiti sve probleme. Zbog toga je eliminacija iz kupa produbila sumnju, posle Superkupa, ovo je drugi trofej koji Barsa neće osvojiti.

Baner


Jasno da je Kup Kralja manje važno takmičenje, ali otvoriće nove frontove, već u nedelju sledi gostovanje Betisu, nimalo lako, Setijen protiv bivšeg kluba, Realu će ipak biti lakše u Pamploni, a Katalonci ne smeju da dopuste da Los Blankosi naprave osetniju prednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 07.02.2020
17:42

Prvo,nece se desiti da Kmessi ode iz Farselone, jer nigde nece igrati kao tu...jer ovde sve dobija na tacnu i sto igraci igraju za njega...zasto u reprezentaciju nije ništa uradio? Kako ce onda u nekom drugom timu...

avatar
The_Matrix
Friday, 07.02.2020
16:51

Odakle vam ta smesna informacija da je Lautaro odbio da produzi ugovor?? Coveku jos nista nije ponudjeno, a lepo su rekli da ce tek krajem sezone da sednu i razgovaraju i novom ugovoru. Dok je i sam igrac rekao da zeli ostati

avatar
P. S.
Friday, 07.02.2020
15:57

Ne videh 'prljav veš' na terenu. Štaviše videh veći trud i zalaganje negoli na većini ovosezonskih utakmica, pa čak i da Barsa na terenu izgleda bolje. Bilbao se mogao dobiti da nije bilo problematičnih sudijskih odluka, ali i odluke Setijena da startuje sa Rakitićem i S. Robertom. Ne sviđa mi se što ignoriše elementarnu logiku koja jasno kaže da protiv Bilbaoa njih dvojica (pogotovo Rakitić) ni slučajno nisu smeli biti u timu, za razliku od Artura i Vidala koji su morali igrati. Nažalost ponovo se provlači šablon umesto pripreme utakmice za svakog protivnika (kako taktike tako i startne postave), a koju nisam video ne pamtim od kada.

avatar
Oldboy
Friday, 07.02.2020
15:09

I ja mislim da će Lautaro otići u Barsu ukoliko se ne predomisli do leta, a to može da se desi, jer Mesi neće još dugo, a i Suarez je upitan. Ukoliko bi se nekim slučajem desilo da Inter uzme skudeto ove sezone, uz pojačani ugovor i još par vrhunskih igrača mislim da bi Marota uspeo da ga ubegi da ostane.

avatar
NikkiCFC
Friday, 07.02.2020
19:02

Inter ce u narednim sezonama biti bolji od Barse samo zbog novca moze da ode.

avatar
Oldboy
Monday, 10.02.2020
01:03

pa to, ali dacu mu inter dovoljno para

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 07.02.2020
19:15

Scudeto ? Uz duzno postovanje prema tebi mislim da su te ovi tvoji likovi napalili bez veze !

avatar
Red to the bone
Friday, 07.02.2020
12:55

111milki, kako se troši lagano

avatar
Amalainter
Friday, 07.02.2020
12:05

Lautaro ce produziti ugovor sa Interom..ali ako i ode za 110 miliona-vraticemo Icardija😏😜
Inter svakako na dobitku

avatar
RocknRolla
Saturday, 08.02.2020
00:33

Bukvalno vrate Ikardija koji je vec njihov igrac i kapiten,koji igra godinama na visokom nivou i imaju pritom vise od 100 miliona da pojacaju vezu i bekove. Inter bi bio jaci prodajom Lautara koji je strasan igrac takodje.