U Arsenalu već znaju ko će naslediti Vengera!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 18.12.2017.
22:05
Izvor: Sportske.net

Navijači su francuskog stručnjaka želeli van kluba još minule sezone, ali im želja nije bila ispunjena.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Venger je minule sezone osvojio FA Kup sa Arsenalom, što mu je najverovatnije spasilo posao na "Emirejtsu".

Prethodno je u ligi ostao bez plasmana u Ligu Šampiona, a kako stvari stoje borba za mesta koja vode u elitno takmičenje će i ove sezone biti paklena.

Venger je letos parafirao dvogodišnji ugovor sa "Tobdžijama", pa je realno da mu naredne sezona bude poslednja na klupi tima iz severnog Londona.

Čini se da je takav plan uprave, kako je već poznato ko će nakog tog perioda naslediti francuskog stručnjaka.

Naime, ideja je da na mesto šefa struke posle Vengera sedne bivši igrač Arsenala Mikel Arteta.

Španac je karijeru završio u Arsenalu, uprava kluba iz prestonice mu je ponudila mesto uz Arsena Vengera u stručnom štabu, ali je on odlučio da se odazove pozivu svog sunarodnika Pepa Gvardiole, te je tako postao asistent trofejnom španskom stručnjaku u Mančester Sitiju.

"Građani" blistaju ove sezone, jasno je da neki udeo u tome ima i Arteta, a nema sumnje da će u narednih godinu i po dana Španac još štošta naučiti od jednog od najboljih trenera današnjice.

Uprava "Tobdžija" veruje da će mu to biti dovoljno iskustvo da dobije ulogu šefa struke na "Emirejtsu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Tuesday, 19.12.2017
14:37

O Vengeru po pravilu samo loše vijesti, a ako ih nema , onda novinari izmisle nešto. Tako gledam i na postavljanje Artete za šefa struke u Arsenalu. Na žalost mnogih koji bi se radovali da Venger dobije otkaz, on će otići kad to sam odluči.

avatar
Topovi nad Londonom
Tuesday, 19.12.2017
11:56

Koja glupost,znaju novinari godinuipo ranije ko ce biti trener,pa u klubu nece znati dva meseca pre nego li se to desi.Stice se utisak da nemaju plan ni ideju ni za igracka pokacanja a kamoli trenera.A posebno Artetu is Sitija ce da zovu,dokazano Ime da se uci na Arsenalu.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 19.12.2017
09:30

Ja mislim da ce venger predloziti Piksija ;)nBojim se da arsenal jos dugo nece biti spreman za titulu prvaka, a jos dugo dugo nece videti taj trofej...

avatar
Bergkamp10
Monday, 18.12.2017
23:20

Kad ode Venger, voleo bi da ga nasledi Joakim Lev i niko drugi, jer Nemacka igra jako lep fudbal, i stvarno ne zelim da gledam Arsenal kako se brani poput mutd ili prije celzija, ili da igra na nacin kakav je igrao atletiko madrid...

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 19.12.2017
00:59

Zato neka bude neki bivsi Vengerov pulen , ali neko ko vec ima trenersko iskustvo ! Viera , Pires ( ako je u tim vodama ) , Anri ???