U Arsenalu šokirani, mislili da se Španac šali! Sad nema vremena, ovo su tri mere, Emeri gledao jednu...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.03.2019.
08:44
Izvor: Sportske.net

Problem stvorio Španac koji se vratio u Sevilju, iako je bio viđen u Londonu. Sada "Guneri" traže novo rešenje, ali moraju već da razmišljaju o prelaznom roku...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Šta se desilo sa Arsenalom i Monćijem?

U Londonu su bili uvereni da stiže u klub na mesto direktora, posle odlaska iz Rome, ali se Monći vratio u svoju Sevilju.

Čini se da je Arsenal požurio sa promocijom jer im Monći nije dao definitivan odgovor, pa su ostali šokirani kada ih je obavestio da će ipak u svoju Andaluziju.

"Mislili su da se šali", tvrde izvori iz Arsenala.

Zbog čega se Monći predomislio?

Prvo, nostalgija, želeo je da bude kod kuće sa porodicom, drugo, nije imao puno poverenja u Arsenalova obećanja kada su ulaganja u pitanju, treće manji je pritisak u njegovom klubu, gde je praktično ostala ista struktura skauta, nije ih ni poveo u Romu.

Sada Arsenal svim silama pokušava da ubedi Overmarsa, ali čini se da ni on nije preterano zainteresovan da ode iz Ajaksa, mada bi ovo bio korak napred u njegovoj karijeri.

U Arsenalu već planiraju prelazni rok, Emeri je bio u skautskoj misiji gledao je Đakonama iz Hetafea koji je eksplodirao ove sezone, Senegalac ima klauzulu od 35 miliona evra. Kao meta ostaje i Bisaka iz Palasa, ali i Ivan Perišić koji bi u procesu čišćenja svlačionice na "Meaci" mogao da napusti klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 18.03.2019
13:56

Kakav Bisaka,jedino ako ga plate a ne da daju Nelsona i AMN za njega kao sto se prica...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 18.03.2019
09:48

Nisu Guneri nego Ganeri koliko god to mozda smesno zvucalo na srpskom.