Tvrdoglavi De Laurentis - Prozivka u sredu!

Autor: Stefan Matić
petak 20.03.2020.
23:00
Izvor: Sportske.net

Nelogičan sled događaja.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Italija je po žrtvama umrlih od posledica Korona virusa preskočila čak i Kinu. Najveće posledice i dalje trpi sever Italije, cela zemlja je u paničnom stanju te deluje da i nije baš najpovoljniji trenutak za fudbalere da se vrate svojim treninzima.

Ali fudbaleri Napolija će ipak to morati da urade u sredu, 25. marta.

De Laurentis se oglušio na sve savete, Lotito i on će biti prvi vlasnici klubova koji će vratiti svoje fudbalere u puni trenažni proces iako je sa svih strana savet da se to ne čini.

Damiano Tomazi, bivši igrač Rome i reprezentacije Italije a sadašnji predsednik udruženja fudbalera Italije tvrdi da je ovo pogrešan potez.

"Nadam se skorom povratku fudbala zato što je fudbal termometar društva. Kada se lopta zakotrlja, znači da smo uskoro izašli iz ovog košmara. Ko god mislio da će imati korist ranijeg treninga svog tima, ne znam šta im je u glavi. Ovo kažem bez ikakve kontroverze, ovo nije momenat za to. Trenirati sada, pre nego što se šampionat nastavi, nema smisla. Opasno je", izjavio je Tomazi za italijanske medije.

Kazino baner

Lotito i De Laurentis su zdušno podržali ideju ranijeg povratka na treninge zbog čega je na pomenutom sastanku usledila i rasprava sa Anjelijem, predsednikom Juventusa.

Ipak deluje da je ovo pogrešan momenat za povratak Gatuzovih momaka na teren, videćemo šta će sami igrači imati da kažu na to. Napolitanci su u skorijoj prošlosti znali da budu vokalni kada su u pitanju (ne)logične odluke njihovog predsednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke