Tvitovi - Drvlje i kamenje na vezistu Totenhema, navijači Liverpula imaju poruku za Kutinja!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.06.2019.
23:19
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi tvitovi nakon meča.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Liverpul je uspeo da osvoji Ligu šampiona, sasvim zasluženo.

Ekipa Jirgena Klopa je bila bolja od Totenhema, a nakon utakmice pročitali smo dosta zanimljivih tvitova i uglavnom su navijači Liverpula pisali o Van Dajku, a navijači Totenhema o Dele Aliju.

Jedni u lepom, drugi u ružnom kontekstu.

Pogledajte...
"Dele Ali je tako precenjen!" "Dele Ali je užasan" "Svaka čast Liverpulu. Mislim da je Dele Ali bio veoma loš večeras" "Filipe Kutinjo je napustio Liverpul da bi osvojio Ligu šampiona i plaćen je 160 miliona evra što je bilo dovoljno za Alisona i Van Dajka koji su vodili Liverpul ka šestoj tituli prvaka Evrope. Kakva ironija" "Van Dajk najbolji defanzivac na svetu, Robertson je najbolji levi bek na svetu, Trent je najbolji desni bek na svetu, Alison među tri najbolja na svetu" "Virdžil van Dajk je čovek. To je sve. Kakav igrač"

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
06:14

Pravi je skandal to sto M(o)ura nije poceo utakmicu!!! Znate li da Van Dajka niko nije predriblao citave sezone?:-) Ne znam da li to vazi i za Romanjolija.

avatar
Don Carlo
Sunday, 02.06.2019
00:23

tarabakula od igraca

avatar
Steffmajster
Sunday, 02.06.2019
00:08

ne znam sta dizu u nebo Virgila?! Mislim ok je lik, odlican igrac, ali koliko je on zasluzan, toliko su i levi i desni bek zasluzni.. mozda trenutno i najbolji na svojim pozicijama.. takodje golman u top 3