Tužno, tužnije, Milan...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.12.2017.
14:28
Izvor: Sportske.net

Nova blamaža Gatuzovih ''Rosonera''!

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Tek što smo videli kakav-takav bljesak u prošlom kolu, kada je Milan na San Siru savladao Bolonju (2:1), već danas novo razočaranje za pristalice slavnog italijanskog kluba.

U utakmici 17. kola Serije A, ekipa Đenara Gatuza doživela je pravi debakl na gostovanju Veroni na ''Bentegodiju'' - bilo je 3:0 za domaći tim koji se tako pomakao sa pretposlednjeg mesta na kojem se do danas nalazio.

Podsetimo, od dolaska Gatuza na klupu Milana, ''Rosoneri'' su se najpre izblamirali protiv Beneventa (2:2), onda ih je Rijeka savladala i Ligi Evrope, potom je usledila pomenuta pobeda nad Bolonjom, pa 3:0 u Kupu protiv Verone, a danas su doživeli bolan revanš u Seriji A od istog rivala.

Ovakav epilog najavio je Karaćolo, vodećim pogotkom u 24. minutu, posle kornera koji je izveo Romulo. Lopta je pogodila prečku i odbila se u mrežu, Donaruma je bio nemoćan - 1:0.

Milan je potom zaigrao bolje, bio je u par navrata veoma blizu izjednačenja, a n ajbolju priliku propustio je Suso u 37. minutu kada mu je golman Nikolas u situaciji jedan na jedan zaustavio udarac, a onda su njegove nove pokušaje izblokirali odbrambeni igrači Verone.

Tek što je počelo drugo poluvreme, bukvalno posle pet sekundi igre u nastavku, Nikola Kalinić je propustio novu priliku za Milan, a domaći su do kraja surovo kaznili ove promašanje ''Rosonera''.

Već u 55. minutu prednost Verone je duplirana, Besa je sa leve strane asistirao za Keana, koji je oštrim udarcem savladao Donarumu, a konačnih 3:0 postavio je  Besa u 77. minutu, posle akcije Romula po desnoj strani.

Da sve bude još gore za Milan potrudio se Suso koji je na ulasku u nadoknadu vremena nagazio protivničkog igrača i zaradio crveni karton...

Posle ovakvog epiloga, Milan je ostao na 24 osvojena boda, ovo mu je već sedmi poraz u 17 odigranih kola, a Verona sada ima 13 bodova.

-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

66 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Monday, 18.12.2017
11:28

248.5-15.8 (bonusi na koje slobodno mogu da zaborave i za narednu sezonu- nikad to nisam ni trebao da u-racunam, bas sam budala bio) =232.7 miliona evra. PSZ je potrosio skoro duplo vise od nas iako je u momentu kad je poceo prelazni rok vec imao pet puta jaci tim od nas, Mancester Siti je tu negde oko 300.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 18.12.2017
00:48

Obecavam da vise necu komentarisati ovaj jadan klub. Nema sta da se kaze

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 17.12.2017
20:47

prvo znam da se na treneru lome kola...ali da li iko od vas...ajde da revolta izostavim...da li iko zna da posmatra fudbal malo drugacije???! da li iko moze da sagleda probleme bez likovanja i veoma niskih....da ne kazem uvredljivih opaski na racun kluba koji je dosao na ove grane zna se zbog koga i cega???!....gatuzo je krpio i da se ispravim krpi jos uvek rupe kao i leonardo...broki...inzagi...sedorf zna se zbog koga....fali mihajlovic koji je oteran na toliko jadan nacin da ja nemam reci....da je trener macve bio zasluzio je vece postovanje na nas ovde nego uprave....Milanove boljke pocele su onih godina kada se mislilo da ce igraci igrati vecno...bar oni svetske klase koje smo imali...e tu je greska!!!...Menadzment i celnici nisu imali sluha ili nisu hteli da milan bude i dalje onaj klub koji je iza sebe drzao i madridjane....sta treba da se uradi???!....Pa za pocetak da se izbegne ishitrena kupovina...da se dovede covek koji ce imati ne jednu polu-sezonu vremena nego 3-4 sezone da izleci klub...da radi bez pritiska....Treba da se dovede leonardo na mesto skauta za juznu ameriku...da se maldini promovise za sportskog direktora....greske kao s braidom ne dolaze u obzir!!!!...Dati coveka koji je u klubu od 2002 je ne greska nego fatalit....skok u stomak samom sebi! Treba se bazirati na italijanima jer ce doci vreme kad ce sefovi igre doneti zakon o broju stranaca(ako vec nije donesen)...drugo jezicka olaksica sluzi boljem uigravanju igraca...sto sad nemamo....trece ti igraci ce se ako ne svi bar neki uigravati i kroz reprezentativne utakmice....Treba izgraditi stadion da ne duzim zasto je to bolje....msm moze i inter da ga izgradi a nama ovaj da ostane...ili obrnuto ali to mora doci!...Da ne pisem vise...msm da kada bi ovo bilo uradjeno milan prodisao...i samo da izpravim ovde nekog...liverpul se vraca....hvala bogu na tome!.....mukotrpan rad...i plan se vide! postovanje za po meni najveci klub na ostrvu!

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 18.12.2017
00:53

NE! Treba gazda koji ce dovesti istog trenutka Marsijala,Iniestu,Modrica,Aubu,nekog golmana,prodati balavca,brata oterati,da se dovedu jos 2 stopera,moze neko krilo,raskinuti ugovor sa 10ak igraca i dati pare UEFI da se ispegla toliko trosenje i dovesti prodavca kokica iz bilo kog grada koji ce bez problema biti u top4!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 19.12.2017
11:07

NE sve krivo kreces od kraja a trebalo bi od pocetka A pocetak je samostalno financiranje kao sto imaju Bayern i Juventus pa novi stadion od koga ces dobro zardivati i onda pomalo igrac po igrac a ne odmah 10 ne ide to tako Ne moze se preko noci Kad se to shvati bit ce i tebi i Milanu lakse Bacili ste pet godina u vjetar i sta sad niste se makli ni centimetar

avatar
DR DRE
Tuesday, 19.12.2017
09:26

Liverpul je gigant, ali Mancester je ipak veci klub- da ih nije zadesila ona uzasna tragedija, imali bi mnogo vise domacih titula, a sigurno i jos koju evropsku. Drugo, Liverpul je 11 od svojih 18 titula osvojio u 18 godina, a onda i ne mozes bas da pricas o trajanju i kontinuitetu u svim erama:-D Podrzavam taj tvoj predlog da kostur tima cine Italijani, ali, i to bih malo ogranicio na nekih recimo SEST igraca, a i to samo pod uslovom da svih sest igraca budu ekstra klasa kao sto su nekad i bili, a ne da nam u prvoj postavi igraju Abate i Montolivo koji u stara dobra vremena (vise mislim na devedesete) ne bi mogli ni da primirisu Milanelu, a kamoli da budu u kadru. Ipak, tesko je ocekivati takvu redukciju u smislu nekog smanjenja broja stranaca, trend je upravo suprotan...

avatar
Blek stena
Sunday, 17.12.2017
18:19

Nepratim italijane ali kome pade na pamet gatuzo. U engleskoj se zna ako gori dovodiš olordajsa zar je moguće da u italiji nema neki za krizne situacije nego čovek koji je bukvalno svuda bio najuren.

avatar
7omman
Sunday, 17.12.2017
17:32

Saosjecam se sa navijacima Milana, ako je ikome gore nego navijacima Arsenala, to je njima...

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
19:44

A Liverpulovim navijacima? 27 godina cekaju na titulu.

avatar
7omman
Wednesday, 20.12.2017
17:01

Ne znam za vas, bar navijace Liverpula i Milana moze radovati osvajanje LS u ovom vijeku, a nas taj zlatni pehar PL, mada je slaba vajda kad smo 2005 bili nikad blize osvajanju, sa onakvom ekipom... Sad tesko da mozemo osvojiti ista vise od FA kupa, a ni buducnost nam nije neka, s obzirom ko je na celu kluba i kako klub funkcionise...

avatar
7omman
Wednesday, 20.12.2017
17:01

Ne znam za vas, bar navijace Liverpula i Milana moze radovati osvajanje LS u ovom vijeku, a nas taj zlatni pehar PL, mada je slaba vajda kad smo 2005 bili nikad blize osvajanju, sa onakvom ekipom... Sad tesko da mozemo osvojiti ista vise od FA kupa, a ni buducnost nam nije neka, s obzirom ko je na celu kluba i kako klub funkcionise...

avatar
Don Silvio
Sunday, 17.12.2017
23:18

A mozes misliti kako je onima koji navijaju za Milan i Arsenal

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 17.12.2017
16:44

Imate srece sto ce da nas izbace iz Evropskih tamicenje inace bi napravili haos!!!Salu na stranu ja ne znam zasto se ljudi cude,doveli su Gatuza koje je trenirao Sion,Palermo,Pisu i omladinu Milana,ja mislim tim redosledom znaci karijera mu je non stop isla na dole,sad kad je dosao u Milan sad je dotakao dno :D

avatar
scofield
Sunday, 17.12.2017
16:33

Katastrofa se nastavlja ne vidi se kraj...

avatar
brekbaCh1
Sunday, 17.12.2017
16:04

Zar je stvarno neko ocekivao nesto od Gatuza..

avatar
Dača
Sunday, 17.12.2017
20:37

Bolje Mutu Nikolića da su doveli. :)

avatar
brekbaCh1
Monday, 18.12.2017
02:02

Hahah pa realno. :D

avatar
KiDEKi
Sunday, 17.12.2017
15:51

Ma ne može ovako da se radi. Žao mi Milana, kad se samo setim kakav su tim bili pre smene generacija, nemoguće je da tim sa ovakvom tradicijom padne na ovako niske grane, jednostavno se jako loše radilo poslednjih godina. Pojačanja za ovu sezonu na papiru deluju lepo ali kad se mali bolje pogleda ovo je jako loše uklopljeno. Ne vidim ništa dobro u dolasku Gatuza osim toga da može psihički da ih podigne, taktički slaba vajda.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 17.12.2017
15:50

Suso dobio crveni da ga ne smara ona karikatura na sledecoj da igra.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.12.2017
15:48

..rossonnero_t da se obavezno javi jer brinemo,juce je citav dan bio na Interovim vijestima i od tad mu se gubi svaki trag..

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 17.12.2017
16:44

Samo ti hvala sto si imenovao konkretnog lika a ne generalizovao sve navijace Milana.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.12.2017
19:36

..10 puta sam pisao da mi nije milo sto je Milan u ovakvoj situaciji i da bi volio da se vrati,al prosto pojedine 'znalce' moras da pomenes,evo npr taj isti Toni danas nije pustio ni jedan jedini komentar ovdje,a juce je bio prvi na Interovim vijestima!

avatar
Breaking Bad
Sunday, 17.12.2017
16:58

Državni projekat... Pretpostavljam da i ti vjeruješ pričama o Franku :D

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 17.12.2017
15:43

To je tako u danasnjem sportu...Prije nekolike godine je PSZ bio 15 na tabeli,klub koji nije postojao.Dosli sejci,ogromne pare i evo sad PSZ dominira,tako je slicno i sa Sitijem.Vise ne postoji u modernom fudbalu,ovaj klub je sa istorijom,pa ce uvijek biti u vrhu,nee....Ako nemas para,gase se i veliki klubovi,kao sto je sad slucaj sa Milanom.

avatar
REAListaee
Sunday, 17.12.2017
15:56

Ima i postoji takav klub. I uvijek ce biti na vrhu, a to je Real Madrid. Zauvijek na vrhu

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 17.12.2017
16:55

Pa pare,pare,pare,sponzori.Da to nestane,Real bi sada bio kao Milan.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.12.2017
16:32

..vi se ne računate vi ste državni projekat!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.12.2017
16:07

Isti takav je i celsi...oni su prvi naftaski klub

avatar
Adnan
Sunday, 17.12.2017
15:40

Mora postojati odgovornost igrača,ne moze trener biti kriv kada jasno inferiornija ekipa nadigra te igrače koji bi kao trebali nesto da vrijede više.

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 17.12.2017
15:40

Kalinić,Montolivo,Borini... Dokle ?!

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 17.12.2017
15:39

Nije Gatuzo za trenera,treba da ode...Jednostavno covjek ne zna ni sta je taktika,ni kako voditi tim,nema pojma...I jos na svu tu muku,Milan ima uzasne igrace,i kada se sve to sastavi,onda odje do ovako ocajne situacije...Milan je prvi veliki klub sa bogatomistorijom koji je u ovo vrijeme modernog fudbala osjetio sta znaci kada nemas velikih sponzora,kada nemas velikog noca za kupovanje vrhunskih igraca,a jedino se na taj nacin moze biti u vrhu...Pa neka Real Madrid ostane bez para koje nemilosrdno trose svake godine ili Barselona,ista bi bila sitaucija kao sada sa Milanom,zavrsili bi u provaliji.Koliko para,toliko muzike.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.12.2017
15:42

..sta ti druze pratis pa Milan je ljetos ulozio ubedljivo najvise para na trzistu tj 265 miliona,sto znaci da para ima al se bacaju..

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
20:20

I nije tacno da smo mi najvise potrosili, a kamoli da smo ubedljivo najvise. PSZ, Siti, Celzi pa tek onda mi, ali PSZ je ubedljivo najvise, solidna je razlika i izmedju Sitija i nas.

avatar
LoleRava
Sunday, 17.12.2017
16:24

Ma svi bi bili prvaci kad bi samo novac odlucivao po njemu,a znamo da nije tako.U Milanu je urusen jedan sistem koji je pitanje da l ce se ikada vratiti i u skorije vreme.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.12.2017
16:08

Barsa trosi vise od reala u poslednje vreme...pogledaj samo koliko barsa daje za plate

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
16:04

Odakle ti 265? :-)

avatar
Barca4ever
Sunday, 17.12.2017
15:38

Od Milana napravise dzak za udaranje.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 17.12.2017
15:37

Zamalo da zaboravim,posle gledanja ove tuge od kluba,tacno ce mi biti praznik za oci da pogledam neki Engleski kup,prvo kolo,sesta liga i Revolte,DA Crvena Zvezda bi ovaj nmg reci klub,klubovi imaju trenera i trenige,izbacila ukupnim rezultatom 5:0.

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
15:43

Postoji samo jedan nacin da saznamo da li si u pravu:-D

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
16:14

Hahaha Znao sam:-D

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 17.12.2017
15:56

Tesko da ce Milan proci Ludogorec :D

avatar
King
Sunday, 17.12.2017
15:36

Oducio je trener Verone Milan, nadigrao Gatuza totalno,Rinov poraz.Milan najbolju tekmu je odigrao u Kupu protiv Verone, covek opet izmenja tim i plus na to bude totalno nadigran.Milan bezopasan, nemocan, i Romanjoli i Borini su trebali da dobiju crveni karton.Onda izmena u poluvremenu maknes RR uvedes Cutronea, Borini ti bek i on bude krivac za drugi gol.Od pocetka mi je bilo jasno da je Rino greska, i da je bilo bolje cak i da je Montela ostao.Toliko slobodnih trenera i stavis Gatuza kojeg ja mnogo gotivim, ali mnogo vise volim Milan od njega.Sezona je izgubljena boriti se u kupu i LE koliko god mogu i to je to.

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
15:34

Ovo je mozda i najbolji naslov za neku od vesti o nama, barem se ja ne secam boljeg. Gol-razlika 23:24, 27 izgubljenih bodova, samo 7 pobeda nakon 17 kola. Posle ovoga stvarno vise nema smisla nastavljati i davati novu sansu...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.12.2017
15:32

Verona ih rasturila...u kupu su pustili milana a danas nisu vec su dokazali da su jaci od njih...milan nema fudbalere vec siledzije gde je crveni karton za Borinija zbog onog lakta i gde je crveni karton za Romanjolija zbog povlacenja Keana a bio je poslednji igrac odbrane...milan je potrosio 200 miliona a doveli su sve prosecne igrace nema tu nijednog superstara

avatar
lol
Sunday, 17.12.2017
15:31

Ponizavanje se nastavlja.Postali smo lak plen poslednjim timovima na tabeli,jadni mi kad dodju oni iz gornjeg dela.Mada sve sem poraza u sledecim susretima me nece cuditi dok na terenu vidim Kalinica,Montoliva i BORINIJA,Za ovog poslednjeg ne znam sta vise da kazem,ali dobro ako je njima dobro u upravi i nama je,sto bi se mi nervirali kada nas sa klupe vodi Gatuzo.Idemo dalje ...

avatar
Yaya Sanogo
Sunday, 17.12.2017
15:31

Kineska roba jbg...

avatar
bokibole
Sunday, 17.12.2017
17:05

BOFL kineski,kao i oni svi!

avatar
Oldboy
Sunday, 17.12.2017
15:31

Ali ništa ne raduje kao kad Inter izgubi, jel tako Milanisti (pojedini)? Pa šta da vam kažem, radujte se

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
15:35

Izvinite u ime tih koji su se smejali i radovali.

avatar
Oldboy
Sunday, 17.12.2017
18:10

Izvinjenje primljeno

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.12.2017
15:36

..poraz Intera od Udinezea im je najveca radost u sezoni 2017/18 ;)

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 17.12.2017
15:30

Kao prva nije blamaza,sasvim realan rezultat. Mi treba da shvatimo da smo mali klub trenutno i tako treba da igramo,5-4-1 formacija i da udaramo protivnike pa nekad na kontru gol i super.

avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
15:34
avatar
PLANETA MILAN
Sunday, 17.12.2017
16:17

Nismo na nivou nekadasnje velicine i nismo dobro organizovani, naprotiv, jako lose stojimo u svim tim aspektima i segmentima, ali, Milan nikad nece biti mali klub jer je to jednostavno nemoguce, suvise je toga velikog sto nas krasi. I da, Milanu se ne preti, sad ce da dodje Klarens:-D

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 17.12.2017
15:49

Ne tim,nego klub,zato sam i napisao trenutno. Ovaj Milan ne da nije veliki klub,nego nije ni klub. Trenera nemamo,treninge ne drzimo,igraci dobijaju namerne crvene samo da ne igraju.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.12.2017
15:30

Bolji bili pod Montelom